Annonce
Kerteminde

Budgetoplæg: Renovering af svømmehal må vente - kun råd til det udvendige

Den store renovering af svømmehallen i Munkebo er udset som sparemål. Arkivfoto: Michael Bager
- Det er ikke optimalt, men vi kan godt holde den kørende et par år, siger formand for kultur- og fritidsudvalget Hans Luunbjerg (V).

Munkebo: Det er ikke længe siden, at ledende halinspektør Allan Sjørslev med stjerner i øjnene fortalte, at politikerne havde bevilget 22 millioner kroner til at give svømmehallen en tiltrængt renovering i 2021-22.

De stjerner kan han formentlig nu slukke, for ifølge direktionens budgetoplæg skal de fleste af de penge nu spares, så der alene bliver råd til at renovere den ydre skal for fem millioner kroner.

Det er til gengæld også stærkt påkrævet, for det gamle tag er ved at smuldre væk.

Formand for kultur- og fritidsudvalget Hans Luunbjerg (V) er noget ærgerlig over spareforslaget:

- Jeg synes, at andre forslag ville have været bedre, for svømmehallen har trængt i nogle år.

Utidssvarende baderum

Svømmehallen trænger blandt andet til at få renoveret baderummene og bragt dem op til nutidig standard. De er fra en tid, før man lagde gummimembran bag vægfliserne til at beskytte mod fugt og skimmel. Desuden ønsker man sig i svømmehallen flere familie- og handicaprum til folk, der gerne vil være lidt mere private, når de smider tøjet.

- Men uanset, at der ikke bliver millioner til at renovere for, så er vi nødt til at have lidt penge at gøre med til vedligehold og reparationer af pumper og slanger og den slags nede i dybet. Dernede skal det virke, for ellers lukker svømmehallen jo. Men med lidt midler til vedligehold, så kan vi godt holde det kørende et par år mere. det er ikke optimalt, men det optimale er der så ikke råd til.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Ny bydel skrotter baghaven for naturens skyld: - Vi skaber en skov sammen med en by

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Bo i skoven midt i byen: Ny bæredygtig bydel med 220 boliger vises på verdens største arkitekturkongres

Annonce