Annonce
Middelfart

Budgetforlig: Det siger forligspartierne

Mikkel Dragmose-Hansen fra SF er godt tilfreds med årets budgetforlig. Foto: Mette Mørk

Det er partierne Socialdemokratiet, Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og SF, der står bag årets budgetforlig. Tilsammen har de 24 ud af 25 mandater i Middelfar Byråd.

Enhedslisten har valgt at stå uden for forliget.

Efter forliget har Middelfart Kommune sendt følgende udtalelser fra forligspartierne:

Annonce

Kaj Johansen (S)

- Det er et godt forlig, som er økonomisk ansvarligt. Med aftalen sikrer vi både serviceniveau og udvikling i hele kommunen. Vi er glade for, at der er blevet plads til udvidelser på de store velfærdsområder for både ældre-, skole- og daginstitutionsområdet.

Annonce

Regitze Tilma (V)

- Vi er med, fordi der er plads til mange af vores forslag, og vi har kunnet være tro mod de overskrifter, vi gik til forhandlingerne med. Herunder økonomisk ansvarlighed, langsigtede investeringer i velfærd og prioritering af trafiktiltag og vedligehold i hele kommunen.

Annonce

Morten Weiss-Pedersen (K)

- Jeg bider mærke i, at vi holder skatten og grundskylden i ro. Samtidig er vi enige om, at løfteevnen i folkeskolen skal forbedres. Derudover skal ældresektoren afbureaukratiseres, så arbejdet på plejecentre og i ældreplejen lettes, hvilket bliver et ledelsesmæssigt ansvar.

Annonce

Steffen Daugaard (DF)

- Vi er rigtigt glade for budgettet, som er bredt. Vi har husket alle områder og hele kommunen. Vi er særligt glade for velfærdsområdet, hvor fællesskabet styrkes og der skabes tryghed med en ekstra nattevagt. Samtidig er der fokus på fremtiden, hvor der penge til medarbejdertrivsel- og rekruttering.

Annonce

Mikkel Dragmose-Hansen (SF)

- I SF er vi glade for investeringerne på børneområdet, investering hos vores udsatte medborgere, ungeområdet og investering i klimadagsordenen. Investeringerne er til gavn for vores lokalsamfund og bredt funderet i hele kommunen. Samtidig er pedelområdet og vedligeholdelse prioriteret til gavn for vores institutioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce