Annonce
Læserbrev

Budget. Venstre har meldt sig ud - igen!

Læserbrev: Listen af aftaler, som Venstre i Odense er løbet fra, er efterhånden lang. Det er blevet et tvivlsomt særkende for partiet, at først går man med i en politisk aftale. Men lige så snart at det bliver svært, og venstreløverne skal i arbejdstøjet, så er de at finde ude på medie-savannen, hvor de brøler højt.

Venstre er for længst løbet fra aftalen om omdannelsen af Thomas B Thriges, Odeon og Letbanens etape 2. I foråret løb politikerne også fra aftalen om at sikre nok hænder til velfærdsområderne, når der kommer flere børn og ældre i fremtiden. Jane Jegind og Christoffer Lilleholt har endnu en gang kørt Venstre ud på et sidespor, mens alle andre partier - blå som røde - tager ansvar for fremtidens velfærd.

Jeg forstår godt, at borgmesteren og byrådets øvrige partier siger stop. Venstre er simpelthen ikke duelige at lave aftaler med. Venstres ledelse burde for længe siden have stoppet sig selv. I stedet har de placeret partiet uden for indflydelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Læserbrev

Letbanen. Jeg kan cykle hurtigere

Læserbrev: Tim Vermund, socialdemokratisk ordfører i Odense byråd, langer ud efter letbane-kritikerne i Stiften, fordi de "ikke har sat sig ordentligt ind i tingene." Mon ikke det er jer politikere, Boye-banden og tilløberne, som mangler indsigt? Der er igangsat et milliard-projekt, som gennem flere år har plaget borgere og besøgende i Odense. Letbanen vil give et årligt tocifret millionunderskud for evigt, men der skal åbenbart rejses et (sørgeligt) monument for onkel Anker og Co. Hvorfor blev der ikke i stedet indkøbt en stak el/hybrid-busser? Sikkert til en tiendedel af letbane-show'et? Jeg bor i Odense M og arbejder på SDU. Hvis jeg skal bruge den kommende letbane, er den nærmeste station Hjallese. Det tager ca. 15 minutter på cykel at nå dertil, og på samme tid kan jeg cykle til SDU. Det samme hvis jeg skal i Bilka, Ikea, Rosengårdcentret. Hvis jeg skal til fodbold, håndbold, ishockey mv. i stadionområdet, kan jeg cykle hurtigere derud. Jeg er skatteborger i Odense og kan ikke bruge letbanen til noget. Kære politikere i Odense Byråd: I skulle have haft sat jer ind i tingene. Men stort tillykke med jeres projekt om at gøre Odense til en storby. Tænk på alle de gamle, som kunne få en tør røv og et bad, skolebørn som kunne få relevante undervisningsmaterialer, hjemløse osv.

Annonce