Annonce
Læserbrev

Budget. Venstre har isoleret sig selv

Læserbrev: Venstre har isoleret sig selv og foretrukket at tage en egoistisk og populistisk vej uden om indflydelse! Det var med meget voldsomt sprogbrug og udtryk, at Jane Jegind og Venstre i Odense smækkede med døren, da det gik op for hende, at politikerne med deres ageren har meldt sig ud af det kommende budget for Odense.

I fire år, har vi hørt på, at Venstre hellere ville omprioritere i stedet for at hæve skatten, men da det resterende byråd gik i gang med at flytte penge fra administration og kultur, var det vigtigere for Venstre at kunne kritisere de øvrige partier, end at leve op til partiets tidligere løfter. Hvilket snart ikke kan komme bag på nogen. Der er gået et langt forløb forud for borgmesterens udmelding om, at de øvrige partier arbejder videre uden Venstre. Venstre har kørt solo i fire ud af fem udvalg og i særdeleshed i pressen. Da det hårde arbejde skulle gøres, måtte de konservative og socialdemokratiet bruge hele pinsen på at stykke et omprioriteringskatalog sammen for by og kulturområdet, fordi Jane Jegind ikke ville. Forud for det var hun sprunget fra Økonomiudvalgets enstemmige beslutning om, at der skulle omprioriteres kr. 200 mio.

At man så efterfølgende mener, at man kan melde sig ind igen og tror, at man kan være med til at bruge de penge, som de øvrige partier har fundet, men så bliver sur, når der bliver sagt fra, er paradoksalt. Der må være en grænse for, hvad vi øvrige partier skal finde os i fra Venstre og Jeginds side. Personligt ser jeg frem til gode og konstruktive forhandlinger med de ansvarlige partier i Odense.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Læserbrev

Letbanen. Jeg kan cykle hurtigere

Læserbrev: Tim Vermund, socialdemokratisk ordfører i Odense byråd, langer ud efter letbane-kritikerne i Stiften, fordi de "ikke har sat sig ordentligt ind i tingene." Mon ikke det er jer politikere, Boye-banden og tilløberne, som mangler indsigt? Der er igangsat et milliard-projekt, som gennem flere år har plaget borgere og besøgende i Odense. Letbanen vil give et årligt tocifret millionunderskud for evigt, men der skal åbenbart rejses et (sørgeligt) monument for onkel Anker og Co. Hvorfor blev der ikke i stedet indkøbt en stak el/hybrid-busser? Sikkert til en tiendedel af letbane-show'et? Jeg bor i Odense M og arbejder på SDU. Hvis jeg skal bruge den kommende letbane, er den nærmeste station Hjallese. Det tager ca. 15 minutter på cykel at nå dertil, og på samme tid kan jeg cykle til SDU. Det samme hvis jeg skal i Bilka, Ikea, Rosengårdcentret. Hvis jeg skal til fodbold, håndbold, ishockey mv. i stadionområdet, kan jeg cykle hurtigere derud. Jeg er skatteborger i Odense og kan ikke bruge letbanen til noget. Kære politikere i Odense Byråd: I skulle have haft sat jer ind i tingene. Men stort tillykke med jeres projekt om at gøre Odense til en storby. Tænk på alle de gamle, som kunne få en tør røv og et bad, skolebørn som kunne få relevante undervisningsmaterialer, hjemløse osv.

Annonce