Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bud efter brandvæsenet: Hybridbil kortsluttede ved fastelavnsfest

Beredskabet måtte en tur ud til en kortslutning i en hybridbil i Sdr. Højrup søndag formiddag omkring 11.15. Arkivfoto
Beredskabet blev tilkaldt, da der skete en kortslutning i en Kia hybridbil uden for Sdr. Højrup Forsamlingshus. Der opstod en lille røgsky i bilen, men der gik ikke som sådan ild i den.

Sdr. Højrup: De var lige ved at gøre klar til fastelavnsfesten i Sdr. Højrup Forsamlingshus, da det pludselig sagde "puf" i en Kia Hybridbil uden for forsamlingshuset søndag omkring 11.15.

- Der var noget elektronik der kortsluttede, og så gav det lige sådan en lille røgsky inde i bilen. Det svarer lidt til, hvis strømforsyningen til en computer "brænder af", fortæller indsatsleder Henrik Lindekilde.

- Man er jo lidt mere påpasselig, når det er de her moderne hybridbiler. De er lidt sværere at håndtere end almindelige biler. Og vi måtte have fat i en specialtekniker fra Kia, for vi var ikke i stand til selv at slå strømmen fra, så vi kunne være sikre på, at der ikke skete mere, oplyser Henrik Lindekilde.

Det var en lokal bilejer fra området, der var ude for det lille uheld, og da det var fikset, kunne de ellers koncentrere sig om fastelavn og tøndeslagning og så videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce