Annonce
Sport

BSV og TTH deler i intens forestilling

Morten Stricker/Ritzau Scanpix
Både Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro gik hårdt efter sejren, men holdene måtte nøjes med pointdeling.

Begge hold bejlede kraftigt til sejren, men ganske fair sluttede det 29-29, da Bjerringbro-Silkeborg (BSV) og TTH Holstebro mandag tørnede sammen i herrernes håndboldliga.

Resultatet bringer BSV på fem point for fire kampe, mens TTH efter den anden uafgjorte kamp i træk nu har fire point.

TTH kom bedst fra start og bragte sig foran med 3-1, men hurtigt kom hjemmeholdet i teten, og med seks mål på stribe stod det kort efter 7-3 til BSV efter Sebastian Skubes scoring.

TTH fik dog fuldt kontakt allerede ved 8-8, og derfra blev det en jævnbyrdig og afvekslende halvleg.

BSV var for det meste knebent foran, men TTH sluttede bedst af og førte 16-15 ved pausen efter Nikolaj Enderleits mål i sidste sekund.

Anden halvleg var også helt lige i begyndelsen, men TTH kom på vinderkurs med tre mål i træk, hvor 21-21 blev vekslet til føring på 24-21. Det sidste mål scorede Kasper Kildelund med sin syvende scoring på lige så mange forsøg.

Men BSV gav ikke op. Trods bagud med tre mål flere gange i den efterfølgende fase kom holdet tilbage og udlignede til 28-28, da den tårnhøje bagspiller Nikolaj Markussen scorede for niende gang i opgøret.

Da resterede godt fire minutter. Et par minutter senere var Markussen igen vigtig, da han fremtvang et rødt kort til Jonathan Würtz. Men BSV formåede ikke at score i overtal i det angreb.

I stedet scorede TTH til 29-28 i den anden ende med et minut tilbage.

BSV havde dog koldblodigheden i sit sidste angreb. Holdet udnyttede overtallet til at spille August Pedersen fri på fløjen, og nordmanden udlignede tre sekunder før tid.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

112

Dørmand slået på tequilabar

Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce