Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bryghus runder smagning for 25.000

Annonce

Årslev: En vigtig del af markedsføringen i Midtfyns Bryghus har altid været at komme ud og møde kunderne. Det har det været siden Eddie Szweda overtog bryghuset i november 2006.

Siden da, har Eddie Szweda holdt flyttedag til Årslev og ølsmagninger i lange baner, og det har nu resulteret i, at brygmesteren har holdt smagning for ca. 25.000 mennesker. Samtidig mener Eddie Szweda selv, at han er godt integreret og har fuld forståelse for den danske humor. Det plejer at komme til udtryk under smagningerne. Szwedas ølsmagninger fremstår nemlig som en slags unik blanding af øl og stand-up comedy, med historier og betragtninger om det at flytte fra storbyen Chicago til en lille landsby på Midtfyn, om forskellen på danskere og amerikanere, og som udlænding og tilflytter til Danmark at opleve landet, kulturen samt befolkningen gennem et helt andet sæt øjne end danskerne selv.

Han startede som lagermedarbejder på en marmeladefabrik og endte som ejer af de mest kendte danske mikrobryggerier i hele landet.

Og dertil kommer historien om Midtfyns Bryghus og en masse baggrundsviden om de øl, der bliver serveret. Han mener selv, at den "Amerikanske drøm" findes i Danmark.

Midtfyns Bryghus har mange jern i ilden, og blandt andet holder brygmester Eddie Szweda mange smagninger i mange forskellige sammenhænge.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce