Annonce
Middelfart

Brugte mundbind smidt i Helenes postkasse: Det er at gøre grin med kampen mod coronavirus

Helene Kaysen-Kristensen fandt mandag aften disse to brugte mundbind i sin postkasse overfor stationen i Ejby. Privatfoto

Ejby: Helene Kaysen-Kristensen kikkede en ekstra gang, da hun mandag aften i denne uge tømte sin postkasse udenfor familiens lejlighed på Jernbanevej 1C i Ejby. Sammen med reklamerne lå nemlig to brugte mundbind.

- Det er simpelthen at gøre grin med den kamp, hele Danmark lige nu kæmper mod coronavirus, lyder det fra en tydelig forarget Helene Kaysen-Kristensen, der har boet på adressen i syv år.

Helene Kaysen-Kristensen gætter på, at de to mundbind stammer fra bus- eller togpassagerer, som er stået af på stationen overfor hendes bolig. Privatfoto

Det er første gang, hun har oplevet, at nogen har smidt andet end post, aviser og reklamer i familiens hvide postkasse.

Annonce

- Det er også ulækkert med sådan to fugtige mundbind, andre har gået og åndet igennem. Men værst er det da, at man udsætter andre for smittefare, siger Helene Kaysen-Kristensen, der formoder, at bindene stamme fra bus- eller togpassagerer, der er stået af på stationen overfor ejendommen.

- Men der er jo fire-fem skraldespande på stationen til formålet, lyder det undrende fra Helene Kaysen-Kristensen, der skyndte sig at fjerne de blå bind med gummihandsker på og efterfølgende har sprittet postkassen grundigt af både ud- og indvendigt.

Hun lagde mandag billeder af postkassen op på den lokale Ejby-gruppe på Facebook og får fuld opbakning af andre medlemmer af gruppen. I øjeblikket er der 25 kommentarer til opslaget.

De spænder lige fra vild forargelse til antagelser om, at det er drengestreger. Alle er dog enige om, at det ikke er i orden at smide brugte mundbind i en postkasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Grundlovsforhør: 40-årig mand fra misbrugsmiljøet varetægtsfængslet efter knivstikkeri på åben gade

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Assens

Carelink-direktør beklager, efter Karina stillede sig frem med kritik af teststed: - Jeg er dybt ked af det - vi skal ikke lyve

Annonce