Annonce
Læserbrev

Brugsen gør det også

Ombudsmanden har meldt Jem & Fix til politiet, fordi firmaet med store pangfarvede bogstaver angav en pris, og derefter med meget småt i sort, fortalte om en hel række udgifter, der forresten lige kom oveni.

Nu kan han fortsætte med at anmelde Brugsen og Egmont, for de gør det samme.

For et par uger siden spurgte den venlige kassedame, om jeg vil støtte Kræftens Bekæmpelse ved at købe et lille kort, som så gav 15 pct. rabat ved handel i Brugsen to udvalgte dage. På kortet stod med tydelig skrift, at jeg fik rabat på hele købet. Snydt.

Da jeg handlede med kuponen, kunne jeg se, at jeg ikke havde fået den lovede rabat. En særlig kundemedarbejder viste mig så, at der længere nede på kuponen blev angivet en række undtagelser, der ikke gav rabat. Det stod meget småt. Han gav mig ret i, at hele beløbet ikke matcher undtagelser, og at den sidste tekst var svær at læse. Han kunne desværre ikke gøre noget, jeg måtte henvende mig i København.

Noget lignende skete, da jeg gav mit barnebarn et halvt års gaveabonnement på Anders And. Altså et halvt år, forudbetalt. Pludseligt var der trukket 882 kr. på min konto. Det var Egmont, der havde taget selv. Det viste sig, at selv om jeg præcist havde valgt et halvt år, et tilbud på hjemmesiden, stod der med meget småt, efter betalingen, at abonnementet fortsatte, hvis man ikke opsagde det ved fornyet henvendelse.

Hvem scroller videre på en hjemmeside, efter at have betalt?

Dette er blot to eksempler fra mit smalle pensionistliv inden for den sidste måned. Hvad findes der mon yderligere af denne slags oplevelser? Nu er der snart julehandel, måske får ombudsmanden travlt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce