Annonce
Faaborg-Midtfyn

Brugs i krise: Kundernes gode råd til uddeleren

Foto: Bent Warncke

Dagli'Brugsen i Millinge skal hæve omsætningen med to millioner årligt for at overleve. Butikken scorer ellers højt, når det gælder kundetilfredshed. Men er der noget brugsuddeler Orla Møller og bestyrelsen kan gøre bedre? Det - blandt andet - spurgte vi nogle af kunderne om. Deres svar kan du se under billederne.

Dyveke Nielsen

København

Foto: Bent Warncke

- Jeg kommer kun i butikken et par gange om året, når jeg besøger min mormor. Men det er vigtigt, at der er lokal butik - især for de ældre som ikke har så nemt ved at køre langt for at købe ind. Brugsen i Millinge er en god oplevelse. Der er hvad man har brug for og der er fokus på økologi og friske råvarer. Så det ville jeg synes var rigtigt ærgerligt, hvis den ikke var her i fremtiden.

Inge Merete Tholstrup, 53

Faldsled

Foto: Bent Warncke

- Jeg handler her rigtig meget, og det gør jeg fordi jeg synes Lokalbrugsen i Millinge har gjort et rigtig stort stykke arbejde for at følge med de ønsker, vi har som forbrugere. Jeg kan få hvad jeg har brug for her. Vi havde en lille købmandsbutik i Faldsled, og det var et tab for byen, da den lukkede. Man mister et mødested.

- Det gør meget for byen, at vi har en lokalbrugs. Jeg tror ikke at Orla og bestyrelsen kan gøre det meget bedre, end de gør. Jeg tror lokalsamfundet kan gøre det bedre. Vi kan bakke dem mere op. Det er en dårlig vane at køre til de store forretninger.

Martin Bild Nielsen, 19

Faaborg

- Jeg er i lære på autoværkstedet ved siden af, så jeg handler i brugsen mere eller mindre hver dag. Jeg gider ikke smøre madpakker derhjemme, så jeg går over og køber noget brød og noget pålæg i brugsen. Hvis jeg skulle give et enkelt råd skulle det være at være lidt skarpere på priserne. Mange af varerne kan man finde billigere andre steder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce