Annonce
Odense

Bruger coronatiden i familiens nye sommerhus: Lone handler både i Højby og i Horne

Lone Pedersen bor med sin familie i Højby, men købte sidste år sommerhus på Sydfyn, hvor hun ofte handler i Horne. Privatfoto
Lone Pedersen blev vinder nummer 15 i avisens kampagne, "Sæt pris på din by".

Højby/Horne/Fyn: Med hus i Højby i Odense og sommerhus i Hesseløje i Faaborg-Midtfyn Kommune lægger Lone Pedersen og familien penge hos flere forskellige supermarkeder på Fyn.

De seneste køb blev gjort i Spar i Horne, som ligger tæt på sommerhuset. Det var med disse køb, Lone Pedersen deltog i Fyens Stiftstidendes kampagne for handelslivet, "Sæt pris på din by", hvor hun tirsdag blev trukket ud som vinder nummer 15.

- Nogle gange handler vi lokalt i Højby, men er vi hernede (i sommerhuset, red.) og mangler nogle småting, kører vi ind til Horne og handler, siger Lone Pedersen og tilføjer:

- De har så mange fine blomster og en fin delikatesse, vi benytter os af. Og i dag skulle vi købe noget tilbehør, noget salat og grønt til aftensmaden.

Udover dagligvarer har Lone Pedersen dog primært købt varer over nettet, mens coronakrisen har stået på. Det har hun gjort for at undgå at færdes for mange forskellige steder.

Hun har blandt andet handlet hos Ikea, hvor hun har fundet ting til sommerhuset, som familien købte sidste år og nu er ved at sætte i stand.

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.

  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på Fyens.dk eller på Facebook, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Annonce

Kedeligt med nethandel

Lone Pedersen glæder sig dog til, at hun igen kan handle i fysiske butikker uden at skulle tænke på risikoen for coronasmitte.

- Det er kedeligt at blive ved med i længden (at handle på nettet, red.). Man vil da gerne ud at se og mærke varerne og føle kvaliteten af dem. Det er også derfor, jeg stadig går i supermarkedet og ikke handler dagligvarer online, siger Lone Pedersen.

Hun mener, at det er vigtigt at sørge for at lægge sine penge lokalt i denne tid.

- Det går jeg absolut ind for. Jeg håber, de fleste af dem (butikkerne, red.) kan overleve. Men i forhold til Spar i Horne tænker jeg da også, at de nok skal overleve. Der er mange nede i sommerhusområderne. Men der er god plads, og folk tager hensyn, siger Lone Pedersen.

Hun har i de sidste uger arbejdet hjemmefra, da hun er ansat som skolesekretær på Højmeskolen. Her har hun haft selskab af sin datter, der går i 2.g og har haft travlt med onlineundervisningen, mens hendes mand har arbejdet hjemmefra i Højby.

Annonce

Vinder fire flasker vin

Lone Pedersen har vundet fire flasker Rhône-vin fra avisens præmiesponsor, Bichel Vine i Odense. Hun regner med, at de skal bruges til en lille påskefrokost med den nærmeste familie.

Fyens Stiftstidende udlodder i alt tre gange fire flasker vin op til påske. To af vinderne trak vi tirsdag, så de begge har mulighed for at nå at hente vinen indenfor forretningens påskeåbningstider.

Vinder nummer 16 blev Pia Nielsen Bæk fra Nyborg, der havde handlet for 450 kroner hos Nyborg Blomster, men hun har ikke ønsket at medvirke i en artikel.

Vi trækker kampagnens sidste vinder onsdag, hvor vi samtidig runder kampagnen af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce