Annoncørbetalt indhold

Brug en boligadvokat som rådgiver – det betaler sig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man skal købe en bolig kan man føle sig lidt på herrens mark. Det er svært at hitte rede i alle de forskellige papirer, der følger med, og man kan føle sig noget usikker på, om man nu gør en god investering eller om man giver for meget for boligen i forhold til markedet. Hvis du synes, det er for svært at have med at gøre, så brug en boligadvokat som rådgiver igennem købsprocessen. Det er godt givet ud. Du har en sikkerhed for, at der ikke bliver glemt noget vigtigt, og du kan sove roligt om natten, fordi handlen er i trygge hænder.


Annonce

Få dig en boligadvokat som køberrådgiver

Det er meget anderledes at være køber end sælger. Sælger har som den naturligste sag en ejendomsmægler til at tage sig af handlen, hvis sælger ønsker det. Køber har ikke nogen rådgiver, medmindre køber selv finder en køberrådgiver. En køberrådgiver kan eksempelvis være en boligadvokat. Som navnet antyder er en boligadvokat en advokat, der har specialiseret sig i handler med boliger og ejendomme i det hele taget. Så du kan trygt lægge bolighandelen i boligadvokatens hænder. Faktisk så kan boligadvokaten hjælpe dig, lige fra du begynder at kigge efter en anden bolig. De kender typisk prisniveauet i den by de opererer i og kan derfor vejlede og vurdere, hvis du præsenterer en bolig for dem. Det kan være temmelig svært for dig selv at vurdere, om prisen på et hus er rigtigt sat, eller om den er sat for højt. Det kommer helt an på det område det ligger i og op selve husets kvalitet og udseende.


Lad boligadvokaten vurdere og forhandle prisen

En af de ting en boligadvokat vil bruge til at vurderer huset ud fra er tilstandsrapporten. Hvis der er mange alvorlige fejl eller mangler, skal det helst afspejles i prisen. Det kan koste virkelig mange penge at udbedre manglerne og fejlene, så det skal helt klart tænkes ind i handlen. Du kan med fordel benytte boligadvokaten til at handle pris for boligen. Hun eller han ved lige, hvordan det gøres og hvilke argumenter, der skal peges på. Hvis ikke boligadvokaten gør det, skal du selv gøre det. Det er ikke ret mange, der synes det er let at forhandle, hvis ikke det er en del af deres professionelle virke.


Ejendomsmægleren er sælgers rådgiver

Hvis du tror, at du som køber bare kan spørge den ejendomsmægler til råds, som har boligen til salg, bliver du nødt til at tro om igen. En ejendomsmægler må siden 2015 kun være rådgiver for sælger. Det er bestemt ved lov. Så den mulighed er der ikke mere. Derfor er det så vigtigt at få en boligadvokat med i handlen som din rådgiver, så du kan være sikker på at alt går rigtigt til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.