Annoncørbetalt indhold

Brug den mørke tid til hygge og hjemlige sysler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når efteråret starter og den mørke tid sænker sig over det ganske land, og altså også Fyn, har vi mennesker, ligesom visse dyrearter, brug for at gå en lille smule i hi og skrue lidt ned for energien. Men hvad skal man lave?

Efter en lang sommer med solskin og masser af vitaminer fra årstidens megen frugt og grønt gælder det i vinterhalvåret om at spare på energien. På grund af de mange mørke timer og lidt mindre sunde kost end om sommeren genererer vi ikke den samme mængde af energi som i den lyse tid.

Annonce

Vi giver dig tre tips til, hvad du kan bruge den mørke tid på, og har du brug for en pause ind imellem kan du eventuelt tage en lur eller søge efter de bedste spillesider på nettet og tage et lille spil. Husk at beslutte på forhånd, hvor meget du vil spille for, så det ikke løber løbsk.


Det kan du lave i den mørke tid 

Ryd ud og ryd op 

En af de ting, du med fordel kan gøre i vinterhalvåret er at få ryddet godt og grundigt op. En meget effektiv metode kan være at dele dine ting ind i kategorier og simpelt hen tage dem en ad gangen og sortere alle ting dem. Beslut dig for eksempel for at sortere alle dine bukser. Del dem op i cowboybukser, festbukser, træningsbukser osv.

Nu kan du gennemgå dem alle og se på, om du har brug for dem alle, hvilke du ikke vil savne og hvilke, du ikke kan undvære.


Lær noget nyt 

En anden mulighed kan være at bruge den mørke tid på at lære noget nyt. Som i så mange andre dele af landet er det også på Fyn muligt at gå på aftenskole og lære for eksempel et nyt sprog eller eksotisk madlavning.

Læs bøger 

Du kan også benytte vinterhalvåret til at få læst nogle gode bøger. Om sommeren er der ofte så meget andet, man skal, men om vinteren er der på en eller anden måde mere tid. Når det stormer og rusker udenfor, er det skønt at sætte sig i en god stol med et tæppe over sig og en kop kaffe indenfor rækkevidde, og så ellers fordybe sig i en god bog. Her er der nok at vælge i mellem, måske har du endda bøger, som du har samlet og gemt til netop den mørke tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.