Annoncørbetalt indhold

Brug busturen på noget fornuftigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Her på Fyn kan der som bekendt være langt mellem byerne og ikke mindst uddannelsesinstitutionerne og arbejdspladserne. Mange mennesker er derfor henvist til at bruge en del af deres fritid i en bus på de fynske landeveje, hvis de da ikke har bil eller bor tæt på. Læs med her og få tre gode tips til, hvordan du kan bruge tiden i bussen på noget fornuftigt.


Annonce

Nogle vil synes, det er fornuftigt at bruge busturen til at spille på heste, fodbold eller en af de andre ting, man kan spille på. De vil ofte prøve at finde en bonuskode og søger måske derfor på ordene unibet bonus kode. Andre vil mene, at tiden i de fynske busser kan bruges mindst ligeså godt på andre ting.


Læs eller lyt til en god bog 

Mange mennesker ser transporttiden som noget kedeligt og noget, der blot skal overstås, men sådan behøver det ikke at være. Prøv at vende den om og se på fordelene. I bussen er tiden din egen, for her er der ikke nogen opvaskemaskine der skal tømmes eller utidige børn, der skal håndteres, nej her kan du slappe af og nyde en stund for dig selv, hvor du kan læse en god bog eller måske lytte til en lydbog. Netop det at læse er noget, mange mennesker savner mere tid til, og her har du altså en oplagt mulighed for at fordybe dig i litteraturens dejlige verden.


Sprechen Sie Deutsch? 

Tiden i bussen kan også bruges på at lære et nyt sprog. I dag kan du hente apps ned, hvor du kan lære et nyt sprog eller måske genopfriske et du lærte, da du gik i skole. I dag er der ikke længere så mange, der taler tysk, og i og med at Danmark har meget eksport til Tyskland, kunne det måske være en mulighed at støve dit skoletysk af, mens du kører afsted, men husk hørebøffer.


Kobl af og lad op 

I en travl hverdag kan en rigtig fornuftig måde at bruge tiden i bussen på være simpelt hen bare at lave ingenting. Giv hovedet ro og giv dig selv den gave det er blot at slappe af og nyde udsigten til det smukke fynske landskab, mens andre sørgrer for at bringe dig til din destination. Alt for ofte griber vi ud efter telefonen, når der er et ledigt øjeblik, men du kan altså gøre dig selv en tjeneste ved at lade den blive i lommen og i stedet bare nyde lidt fred.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.