Annonce
Nordfyn

Bronze til Kris i DM-finalen i saunagus

40-årige Kris Kristensen, der bor i Vellinge ved Bederslev med sin familie, har i weekenden deltaget i DM i saunagus. Han fik en tredjeplads. Arkivfoto: Emil Hermann

Nørresundby: Kris Kristensen endte med at få en tredjeplads ved DM i klassisk saunagus.

Lørdag aften lykkedes det for saunagus-nørden fra Nordfyn at kvalificere sig til DM-finalen blandt 13 konkurrenter. Søndag formiddag blev finalen afviklet i Nørresundby Svømmehal ved Aalborg, og her dystede Kris Kristensen mod tre medbejlere.

Da dommerne havde gjort pointene op, stod det klart, at Kris Kristensen fik sin bedste placering ved DM nogensinde. I 2018 og 2017 fik han en sidsteplads og en ottendeplads.

Avisen fangede Kris Kristensen kort tid efter, han havde modtaget medalje, diplom, saunasten og en æterisk olie af stjerneanis.

- I år har jeg kørt den fuldstændig klassisk. Mit tema, der var inspireret af bogen "træernes hemmelige liv", passede rigtig godt til mine olier, og det er formentlig derfor, jeg har fået bronze. Plus min håndtering af den den store ovn, hvor det var svært at finde de varmeste punkter, men jeg fik udnyttet de varme områder med mine isbolde, hvor jeg putter min olie i, fortæller en glad Kris Kristensen.

Kris Kristensen fik i øvrigt publikumsprisen, hvor det kun er gæsterne, der har lov til at stemme på deres favorit.

Det Danske Saunaselskab stod for afviklingen af DM i samarbejde med Nørresundby Idrætscenter. DM i saunagus blev første gang afholdt i 2005.

Der bliver konkurreret i tre discipliner: klassisk gus, showgus og teamgus.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce