Annonce
Nyborg

Broløbet ramler sammen med koncert

Nogenlunde sådan kommer det til at se ud i juni 2020, når der atter er broløb på Storebæltsbroen. Men løbet kan ikke som håbet afsluttes på Cirkuspladsen i Nyborg. Billedet her er fra Broløbet 2017. Arkivfoto: Jørgen Hansen.
Broløbet lørdag den 20. juni kan alligevel ikke slutte af på Cirkuspladsen i Nyborg, som det tidligere er meldt ud. Løbet slutter derfor på Knudshoved.

Nyborg: Cirkuspladsen i Nyborg har tidligere dannet en perfekt ramme om afslutningen af Broløbet over Storebæltsbroen.

Det kommer ikke til at ske den 20. juni, når løbet genoplives efter en pause på grund af forbud fra den tidligere borgerlige regering.

Der er nemlig planlagt en stor koncert på Cirkuspladsen netop denne dag, og derfor har arrangørerne af broløbet - først og fremmest NGIF været nødt til at se sig om efter et andet sted at afslutte løbet. Det er ikke på plads i detaljer, men det bliver et sted ved Hjejlevej på Knudshoved, oplyser Carl Halls, der endnu engang er med til at arrangere den store begivenhed. Her vil der blive forskellige former for underholdning, madboder og lignende for løbere og publikum.

Der bliver "kun" plads til 9000 løbere i 2020-udgaven af broløbet, og billetterne sættes til salg fra på mandag. Det kan ske via hjemmesiden brolob.dk, der allerede er oppe at køre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Rynkeby Foods tjener atter penge

Annonce