Annonce
Nyborg

Broløbet ramler sammen med koncert

Nogenlunde sådan kommer det til at se ud i juni 2020, når der atter er broløb på Storebæltsbroen. Men løbet kan ikke som håbet afsluttes på Cirkuspladsen i Nyborg. Billedet her er fra Broløbet 2017. Arkivfoto: Jørgen Hansen.
Broløbet lørdag den 20. juni kan alligevel ikke slutte af på Cirkuspladsen i Nyborg, som det tidligere er meldt ud. Løbet slutter derfor på Knudshoved.

Nyborg: Cirkuspladsen i Nyborg har tidligere dannet en perfekt ramme om afslutningen af Broløbet over Storebæltsbroen.

Det kommer ikke til at ske den 20. juni, når løbet genoplives efter en pause på grund af forbud fra den tidligere borgerlige regering.

Der er nemlig planlagt en stor koncert på Cirkuspladsen netop denne dag, og derfor har arrangørerne af broløbet - først og fremmest NGIF været nødt til at se sig om efter et andet sted at afslutte løbet. Det er ikke på plads i detaljer, men det bliver et sted ved Hjejlevej på Knudshoved, oplyser Carl Halls, der endnu engang er med til at arrangere den store begivenhed. Her vil der blive forskellige former for underholdning, madboder og lignende for løbere og publikum.

Der bliver "kun" plads til 9000 løbere i 2020-udgaven af broløbet, og billetterne sættes til salg fra på mandag. Det kan ske via hjemmesiden brolob.dk, der allerede er oppe at køre.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce