Annonce
Nyborg

Broløbet i fare: Arrangørerne overvejer udsættelse

Indtil videre skal Broløbet Storebælt fortsat afvikles i juni. Arrangørerne træffer den endelige beslutning den 20. april. Arkivfoto: Michael Bager
Arrangørerne håber, det bliver muligt at løbe over Storebælt som planlagt. Den endelige beslutning bliver truffet den 20. april.
Annonce

Nyborg: Arrangørerne bag Broløbet 2020 håber stadig. Men coronakrisen kan gøre det nødvendigt enten at udsætte eller helt aflyse arrangementet, hvor op mod 15.000 personer skal løbe over Storebæltsbroen og i mål i Nyborg.

Det oplyser Broløbet Storebælt i en pressemeddelelse.

Løbet skal afvikles den 20. juni, og den plan holder arrangørerne indtil videre fast i.

"Vi følger selvfølgelig myndighedernes krav og henstillinger i alle henseender, men indtil videre håber vi altså fortsat på, at det vil være muligt at løbe over Storebælt den 20. juni 2020", hedder det i pressemeddelelsen. Broløbet Storebælt følger situationen nøje og oplyser, at den endelige beslutning vil blive truffet den 20. april.

Hvis den fører til en udsættelse af arrangementet, er det planen i stedet at afvikle løbet den 19. september.

Broløbet Storebælt understreger, at løbernes sikkerhed og sundhed kommer i første række, og derfor er en udskydelse af arrangementet ikke udelukket.

"Såfremt det bliver relevant håber vi, at alle bakker op om den nye dato, så vi sammen kan besejre Storebælt på bagkant af denne alvorlige situation. Vi er, som alle andre løbsarrangører, rigtig kede af måske at skulle udskyde løbet til efteråret. Vi håber på alles forståelse og vil melde endeligt ud den 20. april 2020", fastslår pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce