Annonce
Bagsiden

Broken News: Skovsex-dyrkere raser - mountainbikere ødelægger den gode oplevelse

Formand for natursexforening vil gerne stikke en kæp i hjulet for skovcyklere som disse. Foto: Colourbox
Lille Mølleskov på Vestfyn midtpunkt for strid mellem to grupper af naturbrugere.

Vestfyn: En gruppe af seks mænd i stramtsiddende kunststof, der stønnede og spyttede, mens de råbte og sprøjtede med mudder. Det syn mødte et par, som var taget ud i Lille Mølleskov tæt ved en rasteplads ved Fynske Motorvej for at dyrke sex.

De delte oplevelsen på Facebook og satte gang i en lavine af historier fra andre, der har oplevet lignende i skoven.

Annonce

Velkendt problem

- Det er et velkendt problem, at mænd – ofte lidt overvægtige – mødes i skoven for at ”hygge” sig ved at køre rundt i skovbunden på deres potente cykler, fortæller Birk Langquist fra natursexforeningen Skovlyst.

Når han er i Lille Mølleskov med sin partner eller deltager i større sexorgier, ser han tydelige spor efter aktiviteterne. Skovbunden flyder med brugte cykelslanger, drikkedunke og papir fra energibarer.


Skovbunden flyder med brugte cykelslanger, drikkedunke og papir fra energibarer.

Fra artiklen


- Der er også blevet flyttet bjælker og paller ind i skoven, de kan hygge sig med at køre henover. Kommunen kommer og fjerner det engang imellem, men det kommer lige så hurtigt igen, og det vil jeg gerne stikke en kæp i hjulet for, siger han.

Annonce

Kommer og går hurtigt

Det har ikke været muligt for redaktionen at komme i kontakt med mountainbikerne fra Lille Mølleskov. Vidner fortæller, at de altid dukker uventet op i store biler med op til flere cykler på krogen og bagefter forsvinder lige så hurtigt igen.

Som udgangspunkt er det dog ikke ulovligt at dyrke skovcykling.

- Så længe man ikke kører uden for de afmærkede spor, og i øvrigt ikke udviser uanstændighed eller anstødelig opførsel, der kan forulempe andre eller vække offentlig forargelse, oplyser politikommissær Annemette Lovkjær, Fyns Politi.

Annonce

Svært at koncentrere sig

Men det er lige, hvad de gør, mener Skovlyst-formand Birk Langquist:

- Hvis man tager ud i skoven om natten for at dyrke sex i mørket, kan man risikere pludselig at blive badet i lys fra kraftige pandelamper. Så er det svært at koncentrere sig. Og så råber de ting som ”bagfra, bagfra!”. Det skal de sgu ikke bestemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Brud på regler: Orifarm beklager støtte til Troels Lund men vil ikke fortælle, om andre politikere har fået penge

Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce