Annonce
Bagsiden

Broken News: Godt nyt for skeptikere: Vaccine mod corona-vaccine er godkendt

Folketoksikolog Hexia Schultz med den nye naturvaccine mod coronavaccine. Foto: Colurbox
Fynsk naturlægemiddel neutraliserer virkningen af corona-vaccine, så nu kan også vaccine-modstandere trygt lade sig vaccinere.

Sundhed: Med rekordfart har Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut godkendt en fynsk produceret naturvaccine. Den kan neutralisere vaccinen fra Biontech og Pfizer, som mellem jul og nytår blev taget i brug i Danmark.

- Det er en helt ekstraordinær situation, vi som samfund står i, og jeg vil gerne rette en stor tak til den alternative lægemiddelverden for en så hurtig udvikling af den nye vaccine-vaccine, som må betegnes som naturens eget værnemiddel, siger Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen.

Udviklet på Fyn

Vaccine-vaccinen er udviklet i et usædvanligt samarbejde mellem alternative helbredere på Fyn og øerne.

- På få måneder har vi gennemført, hvad der plejer at tage århundreder, ja i nogle tilfælde årtusinder, siger kvistgænger Carl Emil Kildekjær, Lohals.

Han har udpeget den vandåre, hvis indhold udgør hovedbestanddelen af vaccine-vaccinen, der markedsføres under navnet SnytiGen.

Annonce

Morgendug og klokker

Traditionelle kinesiske behandlere har leveret tørrede flagermusevinger. Aromaterapeuter har høstet morgendug fra helende planter, sået i nøje overensstemmelse med de kosmiske rytmer, som beskrevet i den biodynamiske såkalender.

22 tankefeltterapeuter har dannet et energifelt omkring produktionshallen, hvor præparatet er tørret, presset og hakket til lyden af helende trommer og klokker, og opløst i rørt vand.

Auralæsere har sagt god for farven af energierne omkring SnytiGgen.

Annonce

Ingen bivirkninger

Den seneste måned har 50 homøopater arbejdet i treholdsskift med at fortynde stoffet i forholdet 1 til 2 millioner. Det har fået kritikere til at tvivle på, om naturvaccinen overhovedet virker.

- Men det er jo netop det, der er hele pointen. Stoffet har ingen målbar virkning og dermed heller ingen bivirkninger. Det vil derfor trygt kunne anvendes af vaccineskeptikere som en naturlig vaccine mod vaccinen, forklarer folketoksikolog Hexia Schultz fra Bloksbjerg Bioempatisches Gesundtheitslabor, som har bistået med teknisk vejledning.

Hun understreger, at den fulde effekt af naturvaccinen kun opnås, hvis man umiddelbart før eller efter bliver vaccineret mod corona.


Stoffet har ingen målbar virkning og dermed heller ingen bivirkninger.

Hexia Schultz, folketoksikolog


SnytiGen er beriget med nanopartikler af sølvpapir, der sikrer effektiv beskyttelse mod 5g-stråling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Benjis Burgers forsøger at slutte fred med naboen: - Jeg kan godt forstå, at han har været sur på mig

Annonce