Annonce
Broken News

Broken News: Efterkommere kræver at corona-krisen skifter navn til værtskrisen

Efterkommerne af den første kendte Corona er trætte af global udskamning. Illustration: Nexu Science Communication/Reuters/Ritzau Scanpix
En fantasilliard levende organismer krænket over navn. De har en god sag, mener politisk kommentator.
Annonce

Foreningen Coronas Efterkommere kræver nu, at verdenssundhedsorganisationen WHO ændrer corona-krisens navn for ikke at krænke en fantasilliard nulevende organismer.

- Både kollektivt og helt nede på celleplan føler vi os voldsomt krænkede over at lægge navn til en krise, som vi er uden skyld i. Vi kræver derfor, at WHO omgående ophører med at navngive epidemier, pandemier eller andre dårligdomme efter Corona (fred være med hendes navn) og i stedet anvender den mere korrekte betegnelse ”værtskrisen”.

Sådan lyder det i en opsigtsvækkende udtalelse fra foreningen, hvis medlemmer hævder at nedstamme direkte fra den først kendte coronavirus.

Annonce

Vil leve i fred

Kravet om at ændre navn på krisen er underskrevet af talsorganismen Covid-19/M-99³X10².

- Vi er trilliarder og trilliarder af fredelige efterkommere af Corona (fred være med hende), og vi har intet forkert gjort, siger Covid-19/M-99³X10³.

- Vi udsættes for global udskamning, selv om vi blot gør som alle levende organismer: slår os ned, hvor vi kan bo, formerer os og sender vores efterkommere ud i verden i håb om, at de klarer sig godt og får deres egne efterkommere, tilføjer Covid-19/M-108³X10³.

Annonce

Jeres egen skyld

- Vi har aldrig haft til hensigt at skade nogen. Vi har aldrig angrebet dyr eller mennesker, men er blevet samlet op, transporteret og bragt videre af andre levende organismer. Vi har aldrig trængt os på, anvendt våben eller vold, men er blot fulgt med dråber og kontaktflader, forklarer Covid 19/N-32²X10².

- I mennesker, derimod, I har som værter selv gjort, hvad I kunne for at forstærke krisen: mangelfuld hygiejne, hektisk rejseaktivitet og konstant berøring af kropsåbninger. Så den krise, I har opkaldt efter Corona (fred være med hende), er en værtskrise, siger Covid-19/N-33²X10² til Broken News.

Annonce

Mylenberg: En god sag

Det har ikke været muligt at få fat i en ekspert, men TV2’s politiske redaktør, Troels Mylenberg, mener, at de små organismer har en god sag. Han udtaler til Broken News:

- Med deres store udbredelse har Coronas efterkommere uden tvivl en dyb indsigt i dansk politik. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at de har ladet sig inspirere af den succes, tidligere integrationsminister Inger Støjberg (V) har med at fremme sin sag i offentligheden ved konsekvent at omtale Instrukskommissionen som Barnebrudskommissionen.

Broken News er satire. Enhver lighed med kendte steder, begivenheder eller livsformer kan være tilsigtet og må ikke forveksles med journalistik. For ellers ...

Brødtekst

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce