Annonce
Broken News

Broken News: Afsløring: Kronprinsparret ejer et husmandssted nær Skive

Kronprinsfamilien stillede op til pressemøde foran den pressenningdækkede mødding på husmandsstedet ved Skive. Foto Ida Guldbæk Arentsen
Skoleophold, kalder forældrene det, men prins Christian kom under pressemøde til at røbe den fritidsinteresse, der nok skal dyrkes lige så meget.

Kronprinsfamilien stillede i går op til pressemøde for at fortælle, hvordan Frederik og Mary og de fire prinser og prinsesser glæder sig til et fire måneders ophold på en grundtvig-koldsk friskole i nærheden af Skive.

Her skal børnene udvide deres kendskab til rigets dialekter og lære at begå sig i fremmedartede miljøer.

Målet er ifølge en pressemeddelelse fra hoffet "at give børnene en fælles oplevelse i et landligt miljø".

Annonce

Fjern i blikket

Efter at have beskrevet hvilke fag, de kongelige skolebørn skal deltage i, noterede flere pressefolk sig, at unge prins Christian virkede fjern i blikket, som om det ikke var den kommende skoletid, der optog hans tanker mest.

- Prins Christian, hvad glæder De Dem mest til ved Deres ophold i det jyske? spurgte Broken News' hofreporter derfor. Svaret kom omgående:

- Traktortræk!

Skolegang er vigtigst

Med et smil afbrød kronprinsesse Mary og sagde med sin charmerende accent, at selvfølgelig skulle børnene prøve traktortræk - under kyndig vejledning, naturligvis - så de ville være i stand til at begå sig på trækbaner overalt i verden.

- Men skolegangen er nu det vigtigste, understregede hun.

Her afbrød tvillingerne Josefine og Vincent deres mor:

Kongeblå kedeldragter

- Vi skal starte til juniortraktortræk med havetraktor, sagde Josefine.

- Men vi rykker hurtigt op i landbrugsklassen, tilføjede Vincent.

Mens pressekorpset lo ad de friske tvillinger i deres kongeblå kedeldragter, pegede kronprins Frederik på en forbinding om venstre skulder og sagde:

Skadet i skulderen

- Den her fik jeg under et styrt, da jeg kørte offpiste, fordi slæden røg af hoftraktoren, men de dygtige kirurger på Skejby har endnu en gang fået lappet mig sammen.

- Ja, sådan en kongelig tilværelse kan godt være ét langt, sejt træk. Men det her, det bliver ... fortsatte han og nikkede til den kongelige familie, som jublede i kor:

- Full pull!

Broken News er satire. Enhver lighed med kendte steder, begivenheder eller livsformer kan være tilsigtet og må ikke forveksles med journalistik. For ellers ...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce