Annonce
Debat

Broafgift. Afgift må ikke være en malkeko

Annonce

Til seneste folketingsvalg gik vi i Liberal Alliance Fyn til valg på en fjernelse af broafgiften, der ville skabe vækst og job. Hvilket ifølge en rapport udarbejdet af Fynsk Erhverv ville medføre en samfundsgevinst på 30 milliarder kroner. Nogle partier på borgen ser broafgiften som en malkeko, der kan finansiere togdriften og andre udgifter i landet.

Alt imens erhvervsvirksomheder ser deres jobmuligheder forsvinde, fordi omkostningen for mindre håndværksvirksomheder for arbejdsopgaver øst for Storebælt er for store, og produktionsvirksomheder på Fyn pålægges en broafgift, der gør deres varer for dyre. Malkeko til gavn for togdrift på Fyn eller en samfundsøkonomisk gevinst på 30 milliarder?

Det bliver spændende at følge brokomiteens arbejde for en større sammenhængskraft i Danmark. Liberal Alliance Fyn arbejder stadig for en fjernelse af broafgiften. Så må vi se, om andre partier på Fyn bakker op, så der kan opnås et politisk flertal på Christiansborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce