Annonce
Trekantområdet

Debat om Lillebæltsbro har taget en u-vending: Gratis og alle er velkomne

Et fysisk debatmøde om trafiksituationen og presset i og omkring Trekantområdet er flyttet til et virtuelt af slagsen. Du kan deltage online fra klokken 18.30 onsdag på frdb.dk. Foto: Mads Dalegaard

Fredericia: Fra klokken 18.30 i dag onsdag kan du på frdb.dk deltage i, lytte på eller bidrage til debat om trafikken i og omkring Lillebæltsbroen, der forbinder bæltet med Jylland og Fyn. Det sker i anledning af 50-års jubilæet for netop broen.

Debat-arrangementet var oprindeligt et fysisk et af slagsen, alene forbeholdt for abonnenter. Men nu har Fredericia Dagblad og Fyens Stiftstidende valgt at lave en u-vending på den beslutning. Der er nu i stedet fri adgang for alle, men nu som virtuelt debatmøde. Selvom rammen er anderledes, er indholdet i programmet det samme.

Du kan altså som læser, lytter eller debattør stadig forvente et panel med blandt andet transportministeren, de to borgmestre fra henholdsvis Fredericia og Middelfart samt branchedirektør i DI Transport. Du kan også stadig forvente en debat om trafikpresset på motorvejene i området, der kun gennem årene er blevet større.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce