Annonce
Sport

Britiske divisionshold lander tv-aftale til fem milliarder

Norwich (her angriberen Jordan Rhodes) og andre klubber i The Championship kan fra næste sæson nyde gavn af en ny tv-aftale.

Fra 2019 kan britiske fodboldklubber i laget under Premier League se frem til ekstra økonomisk indsprøjtning.

Det er ikke kun i Premier League, at tv-pengene er store i britisk fodbold.

Mandag har de britiske fodboldklubber i de tre bedste ligaer under Premier League landet en stor femårig tv-aftale.

Klubberne i The Championship, League One og League Two har samlet forhandlet sig frem til en aftale med Sky Sports på 595 millioner pund svarende til fem milliarder kroner fra 2019 til 2024.

Det betyder, at de i alt 72 klubber skal dele omkring en milliard kroner per sæson for tv-rettighederne, der blot gælder for det britiske marked.

Den nye tv-aftale er 35 procent mere værd end den nuværende aftale for The Championship, League One og League Two.

Selv om det er lykkedes at få en bedre tv-aftale, så er der fortsat langt op til det økonomiske niveau i den seneste aftale for Premier League.

Premier League-klubbernes seneste aftale med Sky og BT på det britiske tv-marked er cirka ti gange så meget værd per sæson, og så skal pengene endda blot fordeles mellem 20 klubber.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce