Annonce
forside

Bridgefestival tager tre år mere

Bridgefestivalen holder til i SG-Huset, hvor der bliver spillet forskellige turneringer fra morgen til aften. Arkivfoto: Michael Bager

Kontrakt mellem Svendborg Kommune og Danmarks Bridgeforbund ligger klar til underskrift

Annonce

Svendborg: Torsdag over middag skal Danmarks Bridgeforbund og Svendborg Kommune mødes i SG-Huset, og med sig har de kuglepenne klar til at skrive under på en for begges vedkommende vigtig kontrakt.

Parterne er nemlig blevet enige om, at bridgefestivalen, der har holdt til i Svendborg siden 2014, tager tre år mere i den sydfynske hovedstad.

Det er rigtig godt nyt, synes borgmester Lars Erik Hornemann (V).

- Det er jeg rigtig glad for. Det er et fantastisk arrangement med mange mennesker, som skaber liv og omsætning i byen. Det er jo en lejlighed til at få en hel masse mennesker ned at opleve det sydfynske. De sidder jo ikke og spiller bridge hele tiden. Så det er helt kanon, siger han.

Bridgefestivalen kom til Svendborg i 2014 efter at have haft hjemme i Vingstedcentret uden for Vejle i ni år. Dengang lå der en kontrakt på tre år, og det er den kontrakt, der nu forlænges med yderligere tre år frem til og med 2019.

De foregående år har festivalen trukket omkring 3000 mennesker til byen, og det er noget, der skæpper i kassen.

- Jeg har ikke de præcise tal, men fra de tilkendegivelser, jeg får, ved jeg, at det er med til at skabe øget omsætning på hotellerne, og det skulle da undre mig, hvis ikke også caféer og restauranter kan mærke, at de er her. Det, synes jeg bestemt, er godt.

Svendborg Kommune stiller en underskudsgaranti på 60-70.000 kroner hvert år i tre år. Desuden bidrager Svendborg Event og Beværterforeningen for Svendborg og Omegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce