Annonce
Læserbrev

Brexit. Ussel måde at gøre en nation til grin på

Annonce

Læserbrev: Først griner man, så undres man og til sidst et anfald af stor foragt.

Jeg taler om det britiske underhus og Brexit. Det er dog den absolut usleste måde at gøre en hel nation til grin på. Alene det at nationen har haft en folkeafstemning med et givet resultat, som en flok politikere af partitaktiske årsager ikke kan finde ud af at respektere. Man kan sige meget om Boris Jonson, men han forsøger i det mindste at gøre noget.

Uanset overbevisning har det britiske folk krav på en hurtig afklaring. Det er åbenbart ikke folket, men de der narrehoveder i underhuset der bestemmer, og gør nationen til grin i en her verden.

Skammeligt at Brexit efter tre år ikke er ført ud i livet. Nøøøjjeee hvor får man politikerlede, og nul respekt. Folket har talt, og så er det bare respekt og ud. Det viser hvor problematisk det er at komme væk fra noget en befolkning ikke ønsker. Men vil man have folkets støtte en anden gang må man osse vise respekt når det går politikerne imod.

I vor egen lille andedam er det osse slemt. Vi får en letbane der har været så mega økonomisk belastende, som er utidssvarende og forældet når den starter. Har en strækning på sølle 14 kilometer og har en (spytte)afstand mellem stoppestederne. Lidt mening kunne have været hvis letbanen forbandt Nyborg og Middelfart samt Otterup og Svendborg.

Ja, man undres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce