Annonce
Middelfart

Brenderup: Troels Bech om at være en del af noget, der er større end dig selv

Troels Bech holder foredrag i Brenderup. Pr-foto

Tidligere fodboldchef om vinderkultur i et foredrag, hvor overskud går til Kenya-projekt

Brenderup: - Det handler om mennesker og det, der sker mellem mennesker. Og det handler om at være en del af noget, der er større end dig selv.

Sådan siger fynboen Troels Bech selv om et foredrag, den tidligere professionelle fodboldspiller, fodboldtræner i OB og sportsdirektør for Brøndby med mere er aktuel med i Brenderup Aktivitetscenter torsdag 7. marts klokken 19.

Emnet er "Vinderkultur", og i sit foredrag drager Troels Bech på sin egen måde paralleller fra sportens verden til blandt andet erhvervslivet, foreningslivet og de konstellationer, hvor mennesker i øvrigt arbejder sammen.

I en pressemeddelelsen om foredraget hedder det, at foredraget bidrager til større selvforståelse både i forhold til sig selv, men også overfor de andre "på holdet". Med andre ord kan det give fornyet inspiration til at udvikle samarbejdet i organisationen.

Det fremhæves, at målgruppen især er virksomheder, institutioner, sportsklubber og foreninger, der ønsker et godt samarbejde med fokus på hele holdet.

Arrangører er foreningen Cheptigit Primary School - Kenya i samarbejde med Brenderup Aktivitetscenter. Hele overskuddet går til arbejdet i Kenya.

I foreningen "Projekt Cheptigit Primary School - Kenya" arrangeres der løbende arrangementer for at få indtægter til at arbejde med udviklingen i det fattige område af Kenya, hvor foreningen har arbejdet siden 2009.

Der er entré på 100 kroner. Billetter kan allerede nu købes i aktivitetscenteret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom nu, Mette F.: Hold dit løfte

Det er godt, at regeringen og Kommunernes Landsforening i sidste måned blev enige om en ny økonomisk aftale, der tilfører 2,2 milliarder kroner ekstra til kommunerne i 2020. Det er også fint, at den socialdemokratiske regering i begyndelsen af denne uge sendte millioner af kroner ud til en række af landets vanskeligt stillede kommuner. Og dejligt, at man desforuden har besluttet at sløjfe det rigide omprioriteringsbidrag. De mange skattemillioner, som regeringen har drysset ud med mild hånd i den seneste tid, ændrer imidlertid ikke på, at der er noget rivravruskende galt i Danmark, som Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester, Hans Stavnsager, formulerede det på et byrådsmøde tidligere på ugen. For der er stadig uhyre store forskelle på den service, som landets rige og fattige kommuner tilbyder deres borgere. Derfor er det påtrængende, at regeringen får gennemført en ny udligningsreform. Den nuværende socialdemokratiske regering har varslet, at det vil ske, men det gjorde den foregående Venstre-ledede regering såmænd også – uden at det skete. Derfor er det tilsyneladende nødvendigt at holde statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nikolai Wammen, social- og indenrigsminister Astrid Krag og alle andre ansvarlige ministre fast på, at der skal ske ændringer i udligningen mellem kommunerne. For det dur ikke, at eksempelvis rige kommuner i Nordsjælland kan hente ekstra millioner i hjem til pengetankene på grund af teknikaliteter i lovgivningen, mens fattige landkommuner skal skære i budgetterne. Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Odense, Kerteminde ... budgetforligene er faldet på plads de seneste dage; nogle steder med smalle forlig, andre steder med bred opbakning eller endog i fuld enighed. Alle steder har budgetlægningen dog krævet benhårde prioriteringer og fravalg, blandt andet fordi udligningsordningen stadig ikke er ændret. Derfor er det ikke nok, at regeringen har varslet en ny udligningsreform. Den skal også holde løftet.

Annonce