Annonce
Rejser

Bravo Tours indtager calabrien i Italien

I den sydligste del af Italien, i Calabrien, har italienerne selv holdt ferie i årtier. Stress og jag synes ikke at eksistere, og der er tid til en kop kaffe på ethvert gadehjørne, fortæller Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours. Foto: Bravo Tours
Annonce

Calabrien i Syditalien er velkendt blandt italienske turister, men i området høres ikke megen dansk tale. Det bliver der til en vis grad ændret på, når Bravo Tours til maj begynder at sende chartergæster dertil. Og skal man tro Peder Hornshøj, administrerende direktør i bureauet, har de noget at glæde sig til. Han kalder det "det ægte Italien" med byen Tropea som "kystens juvel".

Direktøren har altid et godt øje til feriesteder med et lækkert køkken. På restauranterne er det "mama" selv, der står i køkkenet, fortæller han, og så kan besøgende i øvrigt glæde sig over et prisniveau, der ligger cirka 30 procent under det i Norditalien.

I Grækenland har Bravo Tours taget halvøen Peloponnes - mere præcist byerne Tolo og Nafplio - tilbage i programmet. Ikke mindst fordi det nu er muligt at flyve direkte til lufthavnen i Kalamata på halvøen i stedet for til Athen, hvorfra der er omkring 150 kilometers kørsel til de to byer.

Også her er det kendetegnende, at den lokale befolkning for længe siden "fandt" de gode steder og er blevet ved med at komme tilbage. Her er et roligt ferieliv og for eksempel ingen kædebutikker eller neonskilte.

Har man mod på en oversøisk rejse til sommer (juni til september), tilbyder Bravo Tours som noget nyt Vietnams charmetrold over dem alle, byen Hoi-An, som nyt rejsemål. Der er dansktalende rejseleder på feriestedet. Desuden har bureauet udvidet det eksisterende rundrejseprogram i Vietnam med endnu flere ture. De afvikles alle i vinterhalvåret. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce