Annonce
Odense

Brandts-chef skifter til Tinderbox-job

Eva Egebjerg Pasgaard skifter Brandts ud til fordel for Tinderbox. Arkivfoto: Lasse Hansen

Eva Egebjerg Pasgaard bliver i det nye år ansat hos koncertarrangørerne Down the Drain Group, hvor hun skal blandt andet skal styrke Tinderbox' partnerskaber med erhvervslivet.

I godt seks år har Eva Egebjerg Pasgaard som manager stået i spidsen for udviklingen af Brandts-området. Men nu skifter hun job. 8. januar tiltræder hun en stilling som sales and partner manager hos Down the Drain Group, som er selskabet, der står bag festivalerne Northside i Aarhus, Tinderbox i Odense og Haven Festival i København samt koncertvirksomheden Beatbox Entertainment.

Det er især med fokus på Tinderbox, Eva Egebjerg Pasgaard er ansat, og hendes arbejdsopgave bliver primært at skabe og udvikle netværk og partnerskaber til erhvervslivet.

- Det er en nyoprettet stilling, siger Eva Egebjerg Pasgaard, og tilføjer, at Down the Drain og Tinderbox nu har vokset sig så store, at der er behov for at systematisere arbejdet med at opbygge netværk.

- Det er ikke noget, jeg direkte har erfaring med fra Brandts, men det er til gengæld noget, jeg har arbejdet med i de bestyrelser, jeg sidder i, fortæller Eva Egebjerg Pasgaard, der ikke har søgt det nye job, men er blevet prikket til, hvorpå hun efter en del overvejelser takkede ja.

Annonce

Bliver i Odense

Eva Egebjerg Pasgaard har blandt andet siddet i bestyrelsen for Elite Teater og Odense Erhvervsklub, og hun er i bestyrelsen for blandt andet Jam Days. Sidstnævnte, som jo er en odenseansk musikfestival, har Eva Egebjerg Pasgaard været med til at rekonstruere efter en skidt 2017-udgave af festivalen.

- Det giver en vis interessekonflikt i forhold til mit nye job, men jeg får et par måneder til at afvikle mit arbejde med Jam Days, siger Eva Egebjerg Pasgaard.

Det var ikke nemt for hende at sige farvel til Brandts.

- Jeg kom fra Middelfart, og kendte ikke rigtigt Odense, da jeg fik jobbet på Brandts. Men Brandts har ligesom resten af byen været gennem en kolossal udvikling og har fået en bystolthed, som Tinderbox også er en del af.

- Jeg har været med til at udvikle Brandts-området og skabe events, og det har være skidesjovt, siger Eva Egebjerg Pasgaard, der blandt meget andet fandt på, at Brandts skulle være hjemsted for en rosé-festival. Hun mener, hun afleverer et Brandts-område, der er i god skik, til en eventuel efterfølger.

Down the Drain Group holder til i Aarhus, men Eva Egebjerg Pasgaard skal primært arbejde fra Odense med typisk en enkelt ugentlig arbejdsdag sammen med kollegaerne i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Annonce