Annonce
Nyborg

Brandstifter fanget på kamera: Påsat brand kan være chikane fra unge

En brand blev påsat tæt på en borger i Frørups hus. Nu er politiet på sporet af gerningsmanden. Arkivfoto: Michael Bager
Natten til søndag vågnede en borger i Frørup ved, at det brændte i haven. Branden var påsat, og brandstifteren blev fanget på kamera. Den forurettede har oplyst, at han gennem længere tid havde været chikaneret af en lille gruppe unge.
Annonce

Frørup: En brand udbrød natten til søndag i en brændestabel, blot fire meter fra carporten til en villa på Frørupvej.

Ifølge politiet var beboeren dog ikke i tvivl om, at branden var påsat.

Beboeren var vågnet omkring klokken fire natten til søndag. Søvnen var blevet forstyrret af et orange flakkende skær, som kom ind af vinduerne i hans soveværelse.

Hurtigt opdagede han at der var ild i en brændestak i haven og tilkaldte straks brandvæsenet. Umiddelbart efter gik han selv i gang med slukningen af branden, ligesom brandvæsenet fra Ørbæk hurtigt stødte til.

- Beboeren oplyste til vores patrulje, at han gennem længere tid havde været chikaneret af en lille gruppe unge. En gruppe som han havde fået på nakken, efter han havde brokket sig over deres ulovlige knallerter, oplyser Anders Lundegaard fra Fyns Politi.

Det fremgår af politiets notater, at beboeren havde fået opsat videoovervågning ved sin ejendom.

Derfor kunne patruljen efter en gennemgang af overvågningsfilmen klart og tydeligt se en gerningsmand komme ind i haven fra en nærliggende mark. Gerningsmanden satte ild til brændestablen klokken 02.47 og stak derefter hurtigt af i løb.

Sådan beskrives gerningsmanden

- Ung mand

- Spinkel af bygning

- Bar hættetrøje

Ved du noget? Ring til politiet på telefon 114

Politiet efterlyser nu vidner eller folk, som har kendskab til hændelsen. Samtidig undersøger man, om det er muligt at udpege en gerningsmand ud fra de beviser, som i forvejen foreligger.

Politiet har ud over videoen sikret mulige DNA-spor samt fodspor i marken. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.


Beboeren oplyste til vores patrulje, at han gennem længere tid havde været chikaneret af en lille gruppe unge.

Anders Lundegaard, Fyns Politi


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Otterup bankede HC Odense længere ned

Annonce