Annonce
Middelfart

Brand på brodæk opklaret: 17-årig pige troede engangsgrill gik ud af sig selv

Den 17-årige pige og kæresten skænkede det ikke en tanke, at der kunne ske noget ved at lade engangsgrillen stå på brodækket. Privatfoto

En brødebetynget 17-årig pige har henvendt sig til Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern og fortalt, at hun og kæresten efterlod den engangsgrill, der var årsag til, at et kostbart brodæk brændte.

Middelfart: En 17-årige pige og hendes kæreste skænkede det ikke en tanke, at de så at sige legede med ilden, da de forrige lørdag lod en brugt engangsgrill stå på brodækket foran Turbinehallen i Middelfart, hvor Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern har hovedsæde.

Som fortalt tidligere var den endnu ikke slukkede engangsgrill årsag til, at der gik ild i brodækket, som består af en kostbar og sjælden type sydamerikansk træ. Skaderne er opgjort til godt 100.000 kroner.

Den 17-årige pige har nu brødebetynget meldt sig selv og fortalt, at det var hende og kæresten, der hyggede sig med at grille på brodækket. De troede, at grillen ville gå ud af sig selv. Servicechef Morten Jensen fortæller, at han snarest muligt skal mødes med pigen og hendes far. Episoden bliver løst fredsommeligt som en forsikringssag.

Annonce

Fortjener ankendelse

Pigen cyklede selv hen til USTC-koncern og fortalte, hvordan tingene hang sammen.

- Hun havde helt ondt i maven og var meget berørt af situationen, da hun kom, men hun skal have kæmpe ros og respekt herfra. Alle hernede hos os har talt om, hvor megen anerkendelse hun fortjener. Da hun så artiklen på Fyens.dk blev hun bange for, hvad det ville komme til at koste. Alligevel var hun modig nok til at tage ansvar og komme herned og fortælle, at det var hende og kæresten, der havde efterladt grillen. De havde slet ikke været klar over, hvad konsekvenserne kunne være.

- Der er nogle gange en stemning af, at unge mennesker er uansvarlige og er sådan nogle, der trænger til et drag over nakken. Den unge pige er i hvert fald et eksempel på det modsatte, siger Morten Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce