Annonce
Sydfyn

Brand i villa i Ærøskøbing: Kvinde i 70'erne fundet død

Huset, hvor branden opstod, er nu afspærret af politiet, og man venter på resultatet af de brandtekniske undersøgelser. Foto: Andrea Bisgaard
Alarm om brand i en villa på Sygehusvejen i Ærøskøbing indløb klokken 03.55 natten til søndag. En kvinde i 70'erne er omkommet, og politiets teknikere og en retsmediciner arbejder på stedet.

Faa.dk og fyens.dk beklager: Vi har publiceret billede af adressen, inden nærmeste pårørende var underrettet om dødsfaldet. Ifølge vores presseetiske regler slører vi kendetegn på omkomne personer i ulykker, indtil nærmeste pårørende er underrettet, og det er ikke sket i forbindelse med denne artikel. Det beklager og undskylder vi.

Beredskab Fyn og Fyns Politi fik natten til søndag melding om et brand i et hus på Sygehusvejen i Ærøskøbing. Alarmen kom klokken 03.55.

Fyns Politi oplyser, at der er fundet en død person i huset. Det drejer sig om en kvinde i 70'erne.

Politiet arbejdede søndag morgen på stedet med de tekniske undersøgelser.

- Der er en helt fast procedure, der går i gang, når sådan noget sker. Vores indsatsleder er ankommet til stedet. Der skal laves en findestedsanalyse, og forskellige teknikere og en retsmediciner er også derovre, fortæller vagtchef Steen Nyland fra Fyns Politi.

Vagtchef Lars Thede oplyser søndag eftermiddag, at nærmeste pårørende er underrettet, og at undersøgelsen på adressen er afsluttet. Hvad årsagen til branden er, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Opdateret kl. 12.15 og 17.20.

Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce