Annonce
112

Brand i skur: Spredte sig til tvillingehus

Der opstod store skader på tvillingehus, da der onsdag eftermiddag brød brand ud i skur. Gløder fra grillkul kan være årsagen til branden.

Gløder fra grillkul kan muligvis være årsagen til, at der onsdag over middag brød brand ud i et udhus eller skur til et tvillingehus på Lykkebovej i Ferritslev.

Brandfolkene i Langeskov fik meldingen klokken 13.38 om brand i ejendom, og de rykkede af sted til Ferritslev med det samme. Det viste sig, at branden allerede havde bredt sig fra udhuset til det ene af de to beboelser i tvillingehuset, men også det andet fik brandskader. I hvilket omfang var onsdag eftermiddag dog uvist.

- Branden er formentligt opstået i skuret, siger vagtchef Thomas Bentsen, Fyns Politi.

Hvad der er brandårsagen er endnu ikke sikkert, men der er blevet grillet på stedet, og derfor mistænker man i første omgang gløder fra grillkul som årsagen. Det er dog op til politiets brandteknikere senere at fastslå det.

Ingen mennesker eller dyr kom til skade ved branden.

Ferritslev ligger egentligt i Faaborg-Midtfyn Kommune, mens det var brandfolk fra Langeskov i Kerteminde Kommune, som rykkede ud. Brandmandskaberne er i dag alle i det fælleskommunale Beredskab Fyn, og derfor ser man på, hvorfra det er mest hensigtsmæssigt med kortest mulig afstand at rykke ud fra. Det var i dette tilfælde Langeskov.

Der udbrød onsdag over middag brand i et skur, som spredte sig til to beboelser i et tvillingehus. Foto: Local Eyes
Der udbrød onsdag over middag brand i et skur, som spredte sig til to beboelser i et tvillingehus. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce