Annonce
Middelfart

Brand i Middelfart: Engangsgrill satte ild på træhuse

Der skete voldsom skade ved naturcentret, der ligger tæt på den gamle Lillebæltsbro. Foto: Sofie Secher Karlsen
Det var flere efterladte engangsgrill, der var årsag til brand ved Bridgewalking i Middelfart fredag aften. En flov gæst bliver nu sigtet for branden.
Annonce

Opdateret klokken 16.20 med oplysninger om personen, der var årsag til branden.

Middelfart: Politi og beredskab fandt lørdag eftermiddag årsagen til den kraftige brand, der raserede Naturcenter Hindsgavl i Middelfart fredag aften og nat.

Branden er efter eksperternes opfattelse blevet antændt af nogle engangsgrill, som er blevet placeret ved noget affald i et rum i naturcentret.

- Vi har talt med en mand, der erkender at have opført sig uforsigtigt. Det var en tanketorsk, og han er meget ked af det. Han vil nu blive sigtet efter beredskabslovgivningen, siger vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi.

- Der var en større gruppe på omkring 10 personer på besøg på stedet. Mens halvdelen deltog på bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, spiste de øvrige ved naturcentret, fortæller vagtchefen.

De spisende - en mand, to kvinder og to børn - brugte flere  engangsgrill. Da de var færdige med måltidet, satte manden grillene i en affaldsspand i madpakkehuset i naturcentret, og de har ifølge myndighederne været så varme, at de har startet branden.

Da deltagerne i bro-turen kom ned igen, forlod hele gruppen stedet sammen cirka klokken 18.30.

I en tidligere udgave af denne artikel efterlyste politiet selskabet fra naturcentret, men den efterlysning er trukket tilbage klokken 16.20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce