Annonce
112

Brand i kolonihave: Efterlyst mand afhørt, men ikke sigtet

Udefra kan det være svært at se, at der har været brand i dette kolonihavehus natten forinden. Branden opstod på husets bagside og var skyld i store skader. Politiet eftersagen som en påsat brand. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Det er fortsat uklart, hvilken forbindelse manden har til kolonihaven i haveforeningen Helgetoften.
Annonce

Nyborg: Der er fortsat et hav af ubesvarede spørgsmål, efter at Fyns Politi i sidste uge meldte ud, at man havde fundet den mand, der var efterlyst i forbindelse med den seneste mystiske brand i haveforeningen Helgetoften.

To ansatte fra rehabiliteringscenter Jernbanebo så, hvordan manden gik rundt inde på ejendommen, mens huset stod i brand. Samt, hvordan han efterfølgende kørte derfra på en cykel med anhænger.

På den baggrund udsendte politiet en officiel efterlysning - men først efter, at Fyens Stiftstidende havde omtalt vidnernes udsagn.

Manden er nu blevet afhørt, men han er ikke sigtet i sagen, oplyser Sunniva Pedersen-Reng fra politiets pressetjeneste.

Der er således intet, der indikerer, at han stod bag branden. Hvad han lavede der, og hvorfor han angiveligt flygtede fra stedet, står fortsat hen i det uvisse.

Det har heller ikke været muligt at få oplyst, om han selv tog kontakt til politiet, efter at der var sendt en efterlysning ud. Eller om politiet har fået et tip.

Branden i haveforeningen Helgetoften er blot den seneste i en række af mystiske brande i Nyborg. Alene sidste år blev der registreret 16 sager, hvoraf politiet har rejst sigtelse i de 12.

I alt to personer er indtil videre sigtet for brandstiftelse - men til dem hører altså ikke manden, der blev set i Helgetoften i forbindelse med branden forleden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce