Annonce
Sport

Braithwaite: Jeg har haft et fantastisk landsholdsår

Martin Braithwaite (i midten) måtte flere gange se sine skudforsøg blokeret af irske forsvarsspillere, da Danmark og Irland mandag spillede 0-0.

Martin Braithwaite glæder sig over, at han er blevet mere afgørende på fodboldlandsholdet i 2018.

2018 har været et godt landsholdsår for kantspilleren Martin Braithwaite, der for alvor føler, at han har fået bidt sig fast på holdet.

Ser man bort fra vikarlandsholdets kamp mod Slovakiet i september, er det kun i årets første landskamp tilbage i marts mod Panama, at Braithwaite ikke har været på banen.

I de sidste seks betydende kampe er han startet inde, og det gjorde han også i mandagens 0-0-kamp mod Irland.

- Jeg føler, at mit landsholdsår har været fantastisk, jeg har ikke rigtig kunnet gøre det så meget bedre. Jeg føler, at jeg er blevet mere afgørende, og det er det, det handler om på min position.

- Jeg er rigtig glad for, hvordan det er gået. Det viser bare, at mit arbejde har båret frugt, og jeg skal bare fortsætte med at arbejde hårdt, siger Martin Braithwaite.

I oktober scorede han i en testkamp mod Østrig, og i fredagens 2-1-sejr over Wales scorede han igen.

I de seneste to kampe mod Wales og Irland spillede han venstre kant på bekostning af sin gode ven Pione Sisto.

Braithwaite føler sig dog ikke sikker på, at det fremover er givet, at han skal spille pladsen på Åge Hareides landshold.

- Jeg tænker ikke så meget over det, jeg lader bare mine præstationer tale, siger Braithwaite.

Ud over sit eget gennembrud ser han også positivt på landsholdets udvikling i 2018.

- Det har været et rigtig godt år, og det har givet en masse erfaring til os alle sammen, så jeg føler, at vi står rigtig godt rustet til fremtiden.

- Det er et hold med selvtillid og tro på tingene. Jeg føler, at vi bare skal blive ved, for så skal det nok gå godt.

- Folk giver sig 100 procent, når de møder op og træner, men folk er også rolige, fordi vi stoler på hinanden. Vi har et spilkoncept, som vi stoler på, og det kan vi bruge, når vi går ind på banen, siger Martin Braithwaite.

Til marts begynder EM-kvalifikationen. Danmarks modstandere findes ved en lodtrækning 2. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce