Annonce
Sport

Bradys alder er igen et tema før Super Bowl-finale

Tom Brady og holdet New England Patriots tabte sidste år Super Bowl-finalen til Philadelphia Eagles.

41-årige Tom Brady kan blive den ældste quarterback til at vinde Super Bowl. Alderen tærer, siger modstander.

Alderen på den legendariske quarterback Tom Brady er igen et af de helt store samtaleemner kørt før Super Bowl, den storslåede finalekamp i amerikansk fodbold.

Natten til mandag dansk tid kan 41-årige Tom Brady skrive historie som den ældste quarterback, der vinder Super Bowl, hvis New England Patriots besejrer Los Angeles Rams i Atlanta.

Cornerbacken Nickell Robey-Coleman, der med en kontroversiel og udskældt - men ustraffet - tackling var med til at sikre Rams en finaleplads, har fået sat Bradys alder på dagsordenen. Dog ved at tale over sig.

- Alder har helt klart tæret på ham. At han stadig er i gang, er en kæmpe kompliment til ham.

- Men jeg synes helt klart ikke, at han er den samme quarterback, som han har været, har Robey-Coleman ifølge nyhedsbureauet AFP sagt.

Den udmelding trak han hurtigt tilbage ved den første presseseance før søndagens Super Bowl-finale. Ordene er "taget ud af kontekst", siger han nu.

- Tom Brady er en fantastisk quarterback. Jeg prøvede ikke på at sige noget ondt om ham.

- Jeg respekterer ham som den bedste nogensinde. Han er legenden. Og jeg tror, at mine ord blev misforstået, siger Robey-Coleman.

Det er efterhånden 17 år siden, at Tom Brady som 24-årig vandt Super Bowl for første gang, da Patriots sejrede knebent over St. Louis Rams.

Nu står quarterbacken i sin niende Super Bowl-finale, og han virker trods sin alder på ingen måde som en spiller, der er tæt på at indstille karrieren.

- Der er nul procent chance for, at jeg stopper næste år.

- Der er så mange, der har inspireret mig. Folk, jeg har set spille, mens jeg voksede op. Så jeg håber, at jeg kan inspirere den næste generation, siger han.

Tom Brady har ligeledes tidligere meldt ud, at målet er at fortsætte, indtil han fylder 45.

Bill Belichick, træner for New England Patriots, er ikke i tvivl om, at Brady har evnerne til at fortsætte som quarterback de næste fire år.

- Tom arbejder og træner hårdt. Så det kommer han formentlig til, siger træneren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Annonce