Annonce
Sport

Brady efter sejr i NFL-slutspil: Alle synes vi er elendige

New England Patriots skal for ottende sæson i træk spille om at komme i Super Bowl.

Tom Brady var i topform, da New England Patriots søndag avancerede i NFL-slutspillet med en storsejr.

New England Patriots' legendariske quarterback, Tom Brady, talte lige ud af posen, efter at hans hold søndag for ottende sæson i træk sikrede sig en plads i finalen i AFC-konferencen i NFL med en overbevisende sejr over Los Angeles Chargers.

Patriots har i denne sæson ikke været lige så overbevisende som tidligere, og det har fået flere eksperter til at sige, at holdet er på vej ned ad bakke efter mange års dominans.

Det er tilsyneladende ikke gået Tom Bradys næse forbi.

- Jeg ved godt, at alle synes, vi er elendige og ikke kan vinde nogle kampe, sagde stjernespilleren trodsigt efter søndagens sejr til tv-stationen CBS.

Tom Brady og co. skal i AFC-finalen møde Kansas City Chiefs, der lørdag vandt over Indianapolis Colts. Vinderen af kampen går videre til Super Bowl, der spilles 3. februar i Atlanta.

- Det bliver en god kamp. Chiefs er et godt hold, så vi får se. Det bliver sjovt, siger Patriots-quarterbacken om udsigten til at møde Kansas City.

New England Patriots har i dette årtusind deltaget i otte Super Bowls og vundet fem af dem - alle sammen med Tom Brady ved roret. Den seneste sejr kom i 2017, hvor Atlanta Falcons blev besejret.

Finalen i NFC-konferencen kommer til at stå mellem New Orleans Saints og Los Angeles Rams, der i den forgangne weekend slog henholdsvis de forsvarende Super Bowl-mestre, Philadelphia Eagles, og Dallas Cowboys ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Energi Fyn interesseret i at købe Fjernvarme Fyn: Borgermøde viste massiv modstand mod fjernvarmesalg

Leder For abonnenter

Sparetid i kommunen: Respekt for aflysning af julefrokost i Ældre- og Handicapforvaltningen

RESPEKT FOR AFLYSNINGEN Julen er som bekendt traditionernes tid, men en arbejdsgiverstøttet firmajulefrokost kan aldrig blive en så fast tradition, at den er ubrydelig. Derfor fortjener beslutningen om at droppe årets julefrokost for de 4500 medarbejdere i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning respekt. Herunder medarbejdernes accept af beslutningen. Forvaltningens direktør Gitte Østergaard og Forvaltningsudvalget traf beslutningen, fordi økonomien er dårlig. Forvaltningen har i år brugt for mange penge, og dette overforbrug skal tjenes ind i 2020. Forvaltningsledelsen agerer altså på samme måde, som en ansvarlig ledelse i en privat virksomhed. I den private sektor er der mere julefryns til medarbejderne i år med store overskud, end i år med røde tal på bundlinjen. Anskuer man Ældre- og Handicapforvaltningen som en helt almindelig arbejdsplads, er beslutningen om at aflyse julefrokosten derfor elementær. Men beslutningen har skabt debat, fordi rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Søren Windell (K), er så ærgerlig over aflysningen, at han foreslår en centralisering af kommunens penge til personalepleje. Windells begrundelse er, at alle medarbejdere i en kommune bør have samme beløb til fryns. De enkelte afdelinger kan så selv bestemme, om pengene skal bruges til en julefrokost eller en sommerfest eller noget tredje. Rådmandens forslag er velment, og hans argument om, at god personalepleje er med til at fastholde gode medarbejdere, er bestemt validt. Men det modsatte argument, at lokal medbestemmelse også er personalepleje, er lige så vægtigt. Og her skal man huske, at Odense Kommune ikke blot er en stor arbejdsplads med i alt cirka 13.000 ansatte. Det er også en mangeartet arbejdsplads med vidt forskellige kulturer. Beslutningen om, hvordan man bedst fejrer jul med kollegerne, kan man derfor roligt overlade til de enkelte afdelinger. Det er ikke noget, politikerne behøver at blande sig i, hvad borgmester Peter Rahbæk Juel da også fornuftigvis afviser. Politikerne i Ældre- og Handicapudvalget har i solidaritet - må man gå ud fra - med medarbejderne besluttet også at aflyse deres julefrokost. Det er da en sympatisk beslutning. Men det må være tilladt at tilføje: Alt andet havde også set underligt ud og sendt et blakket signal.

Odense

4500 ansattes julefrokost-tilskud droppes: Tillidsrepræsentant opfordrer medarbejderne til at holde fast i julefrokosten

Annonce