Annonce
Kerteminde

BR66-medlemmer træner videre under coronakrisen

Træningen for e-sports-medlemmer af BR66 fortsætter ufortrødent derhjemme i disse dage. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Kerteminde: Klubben BR66 med e-sport, gymnastik og håndbold er, som alle andre, lukket ned. Låsen til hallen er drejet, så ingen har adgang til de daglige faciliteter, der ellers er holdepunktet i foreningens stærke fællesskab.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget - sådan lyder remsen. Det kunne meget nemt være overskriften, når klubben skal se tilbage på, hvad denne karantæne betød for foreningen BR66 Langeskov. Situationen, vi alle er i, har nemlig sat gang i hjernerne ved de kreative trænere og ledere i klubben. Sammen gør de et stort stykke arbejde for at holde dampen oppe og kontakten med medlemmer vedlige.

E-sport fortsætter ufortrødent træningen for medlemmer. Der er oprettet en database, som spillerne kan tilgå fra deres hjemmecomputere, og så sørger træneren for, at der stadig er træning og kampe.

Gymnastikken har været rundt for at udlevere trampoliner til de fleste medlemmer, og de træner videre i stuerne anført af kaptajnerne.

Håndbolden lægger træningsprogrammer, konkurrencer og andre sociale tiltag op til deres medlemmer gennem det nyfødte koncept BR66 Next Generation. Målet er at give klubben et ungt og moderne udtryk på de sociale medier Facebook og Instagram.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce