Annonce
Sport

Brøndbytræner: Vi vil have mere næste år

Brøndby IF's træner Thomas Frank, søndag efter superligakampen i Randers.

Thomas Frank er glad for bronze i Alka Superligaen, men mener, at holdet hen over sommeren skal løftes mere.

Annonce

Brøndby sikrede i weekenden tredjepladsen med én runde tilbage af Alka Superligaen. Dermed nåede man klubbens målsætning, som netop var bronzemedaljer i denne sæson.

Dog har man spillet en svingende sæson, og der er stadig et stykke op til topholdene fra FC Midtjylland og FC København.

Træner Thomas Frank er derfor indstillet på, at holdet skal løfte sig til næste niveau, hvis man vil være med i kampen om guld næste år.

- Siden vi startede det her nye Brøndby-projekt, så har vi rykket os meget, og vi er gået nogle niveauer op. I år får vi en tredjeplads, som vi er glade for, men ikke euforiske, for vi vil have mere næste år, siger træneren.

Frank ved også godt, at selvom Brøndby er blevet bedre, så er de andre tophold også i gang med forstærke sig, så det kan blive svært.

- Vi kan allerede se nu, at de andre hold er i gang på markedet. Jeg er ikke i tvivl om, at FC København har den stærkeste trup i ligaen efter sommerferien, og FC Midtjylland vil helt sikkert også forstærke sig.

Sportsdirektør i Brøndby Per Rud melder ligeledes, at der er en række ting, der kan forbedres i kampen om guldet.

- Der er nogle ting, der skal gøres bedre til næste sæson. Som f.eks. at starte bedre. Og så skal vi udvikle den nuværende trup og lave nogle handler, så vi fortsætter vores gode udvikling, siger han.

I Brøndby lægger man ikke skjul på, at man også skal på transfermarkedet og forstærke sig. Og det gerne i lidt bedre tid end sidste år.

- Når det kommer til spillerhandler, så vil vi bestræbe os på at få truppen på plads tidligere i år. Vi brugte langt tid af denne sæson på at blive spillet sammen, og det skal vi have lavet om på, siger Per Rud.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce