Annonce
Sport

Brøndby lejer Uffe Bech i Hannover 96

Uffe Bech (tv.), som her ses under U21-EM i 2015, skal de næste fire måneder spille for Brøndby, der har lejet ham i Hannover 96.

25-årige Uffe Bech får resten af året til at vise sit værd i Brøndby, der har lejet ham i Hannover 96.

Fodboldspilleren Uffe Bech skal i resten af kalenderåret spille for Brøndby.

DM-sølvvinderne meddeler på Twitter, at den tidligere Lyngby- og FC Nordsjælland-spiller er lejet hos tyske Hannover 96 for resten af året.

Brøndby har samtidig fået en købsoption på den tidligere U21-landsholdsspiller, der i 2014 også opnåede tre A-landskampe for Danmark.

- Vi har ikke for vane at indgå et så relativt kort lejemål som i dette tilfælde. Men lige netop med Uffe fik vi en god mulighed for at få tilknyttet en særdeles dygtig spiller, som vi ellers ikke økonomisk ville være i stand til, og den mulighed har vi valgt at gribe.

- Uffe er som sagt en dygtig spiller, som tidligere har bevist sit værd som en profil i Superligaen.

- Vi tror på, at Uffe med sine offensive kvaliteter vil passe rigtig godt ind i vores aggressive og offensive spillestil, og vi glæder os derfor til at få Uffe ind i truppen, siger sportsdirektør Troels Bech.

Uffe Bech forlod i 2015 FC Nordsjælland til fordel for Hannover 96, hvor han har kontrakt frem til næste sommer.

Opholdet i Tyskland har imidlertid ikke budt på meget succes, hvilket delvist kan tilskrives skader.

I foråret var han udlejet til Greuther Fürth i den næstbedste række.

Uffe Bech var tidligere i år på anklagebænken i en sag, hvor han i første omgang blev idømt 50 dagbøder a 1000 euro, cirka 370.000 kroner, for at have bidt en mand i armen.

Det skete sidste år i forbindelse med en kamp mellem Hannover 96 og Schalke 04.

Uffe Bech blev senere frifundet i sagen, fordi retten i Hannover vurderede, at danskeren havde bidt manden i selvforsvar.

Offensivspilleren ser frem til at få chancen i Brøndby.

- Jeg har fulgt med i udviklingen igennem de sidste par år, og spillestilen tiltaler en offensiv spiller som mig, så jeg glæder mig til at prøve kræfter med det.

- Jeg ved, at der er stor konkurrence om pladserne, og sådan skal det også være i en stor klub som Brøndby, så jeg glæder mig til at komme i gang med træningen med mine nye holdkammerater, siger Uffe Bech.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce