Annonce
Odense

Brødre i grundlovsforhør: Fængslet for fund af heroin og kokain i Vollsmose

To danske brødre på omkring 40 år blev onsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Arkivfoto: Michael Bager
To danske brødre taget med narko i lejlighed i Vollsmose, som ifølge sigtelsen mod dem var med henblik på videresalg. Der blev også fundet femcifret pengebeløb, som angiveligt stammer fra salg af narko.

To danske mænd, som er brødre, blev onsdag taget i at have både heroin og kokain liggende i deres fælles lejlighed i Vollsmose i Odense.

Politiet foretog onsdag morgen ved syv-tiden en ransagning efter at have fået et tip, og under ransagningen fandt betjentene omkring 28 gram heroin, 62 gram kokain og små 20 gram hash. Men også et kontant beløb på 73.820 kroner, som de færreste næppe plejer at have liggende i kontanter, blev fundet under ransagningen.

Ifølge politiets sigtelse var både heroinen og kokainen med henblik på videresalg, ligesom det store femcifrede pengebeløb efter politiets opfattelse stammer fra salg af narko.

Senere onsdag eftermiddag blev de to brødre fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Selve sigtelsen blev læst op for åbne døre, mens retten valgte at lukke dem efter anmodning fra anklageren med henvisning til, at der stadig er efterforskning i gang og politiet skal forsøge at optrevle det mulige net af købere til narkoen.

Den ene af brødrene nægtede sigtelserne, mens den anden erkendte delvist.

Begge blev varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uenighed om straffen: Anklager og forsvarer milevidt fra hinanden i sag om sexovergreb på dement kvinde

Kultur

Glamsbjerg lyser julen ind

Faaborg-Midtfyn

Udsigt til kaos i skraldespanden: Også politikere frygter, at ny affaldsordning bliver ringere end den gamle

Annonce