Annonce
Sydfyn

Brætspildirektøren flyttede til Langeland: - Jeg tror sgu, vi bliver hængende her

Morten Skovhus og hustruen Karina Petersen havde egentlig ingen planer om at flytte til Langeland, men sådan blev det. Og de flytter næppe fra øen igen. Foto: Finn Eriksen
Morten Skovhus og hustruen Karina Petersen flyttede til Langeland i 2009, og selv om de har langt til jobbet i Odense, har de ingen planer om at forlade øen.
Annonce

Lindelse: De er begge fra landet og var trætte af bylivet, og da hun er fra Langeland, gik de på udkig efter et hus på Sydfyn.

Det er nogenlunde sådan, direktøren for den succesfulde brætspil-producent Game Inventors, Morten Skovhus, udlægger, at han og hustruen Karina Petersen bosatte sig ved Lindelse i 2009.

- Vi havde boet i Odense i over 10 år og savnede at komme ud, hvor der er lys og luft og langt til naboen, og vi besluttede os ret hurtigt for Sydfyn. Det var ikke meningen, at vi ville til Langeland, men når jeg kunne lide noget, kunne Karina se, at der var for meget arbejde, og det, hun kunne lide, brød jeg mig ikke om. Vi kunne ikke blive enige, siger Morten Skovhus.

Annonce

Nødt til at handle

De havde faktisk så småt droppet planerne, men en mægler, som havde dem stående i sit kartotek, ringede og kundgjorde, at de burde komme og se på en ejendom på Langeland.

Heller ikke den faldt i begges smag.

- Det kunne ejendomsmægleren mærke, så han sagde, at han vidste, at det her hus ville komme til salg. Så vi kørte hen og luskede lidt rundt, og da ejerne var hjemme, fik vi lov at se det, siger Morten Skovhus, som også fortæller, at der nu skete noget forunderligt.

- Vi var enige. Det var ikke meningen, vi ville så langt væk fra Odense, men da vi vidste, at vi aldrig ville blive enige igen, var vi nødt til at handle ud fra det, siger han.

Så pennen blev sat på papiret, og i marts 2009 flyttede ægteparret Petersen/Skovhus ind.

- Det er en af få ting, jeg kan sige, at jeg aldrig har fortrudt. Jeg elsker at bo her. Jeg elsker roen og naturen, og det gør ikke noget, at der er langt til Odense. For min bil fungerer som rullende kontor, hvor jeg klarer alle telefonsamtaler, og så føles turen ikke så lang, siger Morten Skovhus og tilføjer, at Langeland jo heller ikke er det værste sted at blive gammel.

- Så jeg tror sgu, vi bliver hængende her. Vi er kommet for at blive, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce