Annonce
Middelfart

Brændende bil, indbrud og to store cirkler på en mark: Her er weekendens døgnrapport fra Fyns Politi

Weekendens døgnrapport fra Nordvestfyn fortæller om både et indbrud, en brændende bil og uforklarlige cirkler i en kornmark. Foto: Michael Bager
Annonce

Nordvestfyn: Natten til mandag 6. juli modtog Trekantbrand en anmeldelse fra en person, der kunne se det brænde i en skov ved Gelsted. Hvad der brændte kunne anmelderen dog ikke se.

Da brandfolkene kom frem, fandt de en VW Scirocco personbil, der var helt udbrændt. Bilen var ifølge politiets døgnrapport stjålet.

På Rønnebærgrenen i Middelfart var en tyv på visit i en ejendom lørdag 4. juli i tidsrummet mellem klokken 11 og 14.50. Vedkommende skaffede sig adgang til lejligheden ved at bryde en havedør op og efterlod lejligheden gennemrodet. Der blev blandt andet stjålet flere smykker og et endnu ukendt pengebeløb under indbruddet.

Også ved Svenstrup Strand har Fyns Politi noteret sig mulige lovovertrædelser i løbet af de seneste dage. Her havde en person i tidsrummet mellem torsdag 2. juli klokken 12.30 og fredag 3. juli klokken 08.37 lavet to store cirkler på hver fire meter på anmelderens mark og på den måde ødelagt en del vårbyg. Hvorfor gerningsmanden lavede de omtalte cirkler vides ikke.

Natten til lørdag 4. juli var den også gal - denne gang i krydset mellem Odensevej og Viaduktvej i Middelfart. Her kom en bil kørende ad Odensevej i østlig retning, mens en anden kom kørende ad Viaduktvej og skulle dreje til højre i krydset. Det resulterede i, at den førstnævnte bil påkørte den sidstnævnte - dog kun med mindre materiel skade til følge. Ifølge politiets døgnrapport var begge førere overbevist om, at de kørte over for grønt. Episoden skete 03.15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce