Annonce
Middelfart

Bowlingklub står for fald

Kun 15 medlemmer tilbage i BK Melfar, der står uden bestyrelse efter en generalforsamling med dårlig stemning

Annonce

MIDDELFART: Stemningen røg under nulpunktet, da bowlingklubben BK Melfar onsdag holdt en generalforsamling, der ikke efterlod meget håb tilbage for klubben, der er på vej i opløsning.

Efter stridigheder med bowlinghalbestyrer Peter Lorenzen og interne uenigheder ser det nu ekstremt sort ud for klubben, der har udskudt den endelige beslutning om en nedlæggelse af klubben til en ny generalforsamling om 14 dage.

Der var nemlig ikke meget konstruktivt over generalforsamlingen onsdag, fortæller den afgående kasserer Peter Rasmussen.

- Dirigenten måtte til sidst stoppe mødet, fordi folk diskuterede sådan. Der var dårlig stemning, fortæller Peter Rasmussen.

Sammen med formand Ole Rasmussen siger han nu farvel til klubben, og på generalforsamlingen var der ingen afløsere at finde.

- Alle blev mundlamme lige så snart, der skulle vælges kasserer eller formand. Jeg håber, at der er nogen, der vil overtage klubben, men jeg tror ikke længere på det, siger Peter Rasmussen.

Annonce

Kun 15 tilbage

Medlemmerne er da også strømmet ud af klubben, og i onsdags tog yderligere 10 medlemmer afsked, så medlemstallet nu er nede på 15.

Selv om Peter Rasmussen erkender, at der på generalforsamlingen blev luftet utilfredsheder med hans og formandens arbejde, så bebrejder han ene og alene bowlinghalbestyrer Peter Lorenzen for nedturen.

- Han har direkte sagt til mig og formanden, at klubben ikke længere er velkommen i hans bowlinghal. Det er utroligt, hvad én mand kan ødelægge, lyder det fra Peter Rasmussen.

Annonce

Ny klub får medlemmer

Men den udlægning genkender Peter Lorenzen ikke.

- Jeg har ikke sagt, at de ikke er velkomne. BK Melfar vil altid være velkommen. Men det er rigtigt, at kemien mellem Peter og mig er dårlig, siger Peter Lorenzen, der er en af initiativtagerne til den nye bowlingklub, Middelfart Bowling Klub, som har fået en del af BK Melfars medlemmer.

- Vi er omkring 45 medlemmer nu, så på den måde kan det ikke mærkes, at BK Melfar er på vej ud, siger Peter Lorenzen.

Om BK Melfar lukker helt ned afgøres på en ny generalforsamling om cirka 14 dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce