Annonce
Erhverv

Boutique Mary er gået konkurs

Boutique Mary er i øjeblikket lukket på grund af coronasituationen - og nu er ejerselskabet gået konkurs. Foto: Bent Warncke
Butikken i Faaborg og 19 andre butikker landet over lukker, efter at ejerselskabet bag Boutique Mary er gået konkurs.

Faaborg: Det blev kun til cirka et år for dametøjsbutikken Boutique Mary, der ligger Østergade 24 på Faaborgs gågade. Butikken, der i øjeblikket holder lukket på grund af corona, genåbner ikke, når krisen er slut. Ejerselskabet bag butikken er nemlig gået konkurs, fremgår det af avisen Jyske Vestkysten.

Butikken i Faaborg, der i marts 2019 skiftede navn fra "Like Anna" til "Boutique Mary", er del af kæde på 20 butikker landet over, som blev drevet af selskabet Mary Retail ApS, og det er dette selskab, der nu har begæret sig selv konkurs.

Jyske Vestkysten citerer et brev til selskabets kreditorer, hvor selskabets bestyrelse forklarer, at det var coronakrisen, der gav kæden dødsstødet.

”Mary havde ellers fået en god start på 2020 og havde for godt tre uger siden fået en investor på banen, som skulle sikre likviditeten og dermed være med til at skabe en spændende fremtid for kæden. Desværre skulle corona ændre på det. Fra den ene dag til den anden var det en helt anden case, vi kiggede ind i uden nogen form for omsætning,” lyder det brevet, der er underskrevet af selskabets tre bestyrelsesmedlemmer; René Toft Kristensen, Claus Holm Zink og Mads Holm Zink.

Sidstnævnte fungerer som selskabets direktør.

Foto: Bent Warncke

Butikken nåede kun at få et år i Faaborgs gågade. Foto: Bent Warncke
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce