Annoncørbetalt indhold

Botox - rynkebehandling med injektioner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi vil alle gerne ældes med ynde. Desværre kan ingen af os undslippe de mindre pæne ting, der kommer med alderen såsom grå hår, dårlige knæ og måske allerværst - rynker. Men ligesom vi som samfundet har udviklet måder at undgå de grå hår med hårfarvning, og de dårlig knæ med knæoperationer såvel som øvelser, så er der også en løsning til rynker: Botox.

Hvordan virker Botox?

Annonce

Botox står for botulinum toxin, som er et muskelafslappende præparat mest kendt som Botox. Præparatet virker ved at blokere de signaler, som nerverne sender til musklerne. Det vil sige, at den muskel der injiceres med Botox ikke kan sammentrække sig. Det er derfor, man bruger Botox mod rynker, så rynkerne kan slappe af og udglattes.

Det er meget individuelt, hvor lang tid behandlingen vil have sin effekt. Typisk vil behandlingen for de fleste have sin effekt i tre-seks måneder. I løbet af den periode aftager effekten gradvis, og rynkerne samt de fine linjer vil langsomt fremkomme igen. Derfor skal man tænke på Botox-behandlinger som frisurer. Det skal vedligeholdes.


Hollywood stjernernes forfejlede Botox-behandlinger kan gøre folk nervøse for at få en Botox-behandling. De stjerner er dog ikke repræsentative for de resultater, man kan opnå med Botox. De har kun vakt opsigt, fordi behandlingen er gået galt. Man kan påpege, hvor de har fået en behandling. Vellykkede Botox-behandlinger er, når man kan se en forandring, men ikke kan sætte en finger på det.


Botox-behandlingen foretages med en lille og fin nål. Din behandler vil injicerer punktvis og kontrolleret i de valgte områder med nålen. Der skal kun ganske små mængder af Botox til en behandling. Behandlingen vil typisk ikke tage mere end 15 minutter.

Botox priser varierer alt efter, hvor i verden du får behandlingen, og hvor du skal behandles. Normalt vil priserne variere mellem 900 - 7.000 kroner. Brynløft og læberynker er behandlinger, der er i den billige ende, hvorimod svedbehandlinger ligger i den dyre ende.

Sørg for, at søge råd hos en autoriseret klinik med erfaring indenfor Botox, hvis du overvejer at have foretaget en Botox-behandling. I Danmark er der en høj standard for udførelsen af Botox-behandlinger. Alle behandlere er registreret som kosmetisk behandler i Styrelsen for Patientsikkerhed. Behandlinger med Botox udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Du skal ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regler også til konsultation hos en hudlæge inden en behandling. Det skal ske mindst 48 timer før din behandling

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.