Annonce
Kerteminde

Borgmester: - Vi burde alle være stolte af Fjord&Bælt

Borgmester Kasper Olesen synes, at Fjord&Bælt tilfører kommunen en masse værdi, og han mener, at vi alle burde gå rundt og være stolte af det. Arkivfoto: Fjord&Bælt
Borgmester Kasper Olesen (S) er stolt af Fjord&Bælt: Det giver Kerteminde en masse værdi

Kerteminde: - Det kan godt være, at det er fortalt før, men det kan ikke fortælles ofte nok: Fjord&Bælt er et helt unikt sted, og den forskning, der foregår, er meget, meget anerkendt i hele verden. Vi burde i virkeligheden alle sammen gå rundt og være stolte af Fjord&Bælt.

Borgmester Kasper Olesen er ikke ikke et øjeblik i tvivl, når kommunens kontrakt med Fjord&Bælt i år skal genforhandles: Kerteminde skal beholde samarbejdet med Fjord&Bælt.

- Min holdning er, at Fjord&Bælt giver Kerteminde Kommune en masse værdi. Vi kan selvfølgelig altid diskutere, om den støtte, vi giver, er for meget, for lidt eller passende, siger han.

- De er jo med til at gøre Kerteminde til et attraktivt sted for turister, og det handler både om dem, der overnatter og om endagsturister. Desuden er der jo alle vores egne børn og unge, der kommer i skoletjensten og bliver klogere på vores egne omgivelser.

Annonce

Forskning på højt niveau

Kasper Olesen fremhæver også forskningsdelen, som han finder får alt for lidt opmærksomhed:

- Fjord&Bælt er jo meget mere end at klappe en fisk og se et marsvin blive fodret. Det er også forskning på meget højt niveau - forskning, der er meget, meget anerkendt i hele verden. Det har trukket forskere til fra mange dele af verden, der har opholdt sig i Kerteminde i kortere eller længere tid.

Det eneste, Kasper Olesen synes, at der mangler, er at stedet bliver meget bedre til at sælge sig selv til de lokale borgere. Og til at finde på noget, der kan få lokale til at besøge stedet ikke bare én men gerne flere gange om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce