Annonce
Nordfyn

Borgmester træt af stilstand på attraktiv grund: Kom nu i gang med at bygge

Sådan præsenterede Dan Mark Ejendomme i 2015 det nye boligområde på den tidligere sygehusgrund. Skitse: Dan Mark Ejendomme
Borgmester Morten Andersen er skuffet over, at Dan Mark Ejendomme ikke er klar til at bygge på den gamle sygehusgrund i Bogense. - Vi har holdt vores del af aftalen, nu er det jeres tur, opfordrer han.
Annonce

Bogense: - Kom nu i gang og lev op til jeres del af aftalen.

Borgmester Morten Andersen (V) lægger ikke skjul på, at han er godt og grundigt træt af, at Dan Mark Ejendomme stadig ikke er begyndt at bygge boliger på ejendomsselskabets del af den tidligere sygehusgrund ved Rolighedsvej.

- Vi har til punkt og prikke opfyldt vores del af den gensidige aftale, der var om at udvikle den gamle sygehusgrund. Vi har leveret plangrundlaget for et nyt byggeri, vi har sagt ja til, at Bogense Boligforening kunne opføre deres del for at få et blandet byggeri med både private boliger og almennyttige boliger, så grunden kunne komme alle til gavn.

- Så nu kigger vi jo på Dan Mark Ejendomme og må konstatere, at de langtfra har indfriet deres del af aftalen, siger borgmesteren, der erkender, at den aftale, han refererer til, ikke er nedfældet på skrift.


Dan Mark Ejendomme er et velrenommeret firma, hvor et ord er et ord, og derfor forventer jeg, stadigvæk, at Dan Mark Ejendomme lever op til sin del af aftalen.

Morten Andersen, borgmester


- Men jeg var af den klare overbevisning, og mener stadigvæk, at et ord er et ord. Dan Mark Ejendomme er et velrenommeret firma, hvor et ord er et ord, og derfor forventer jeg, stadigvæk, at Dan Mark Ejendomme lever op til sin del af aftalen.

Annonce

Skuffelse

- Ligger der i aftalen en tidshorisont for, hvornår Dan Mark Ejendomme skal bygge?

- Nej, det gør der ikke. Men i forbindelse med nedrivningen af det gamle sygehus (i 2015/2016, red.) havde Dan Mark Ejendomme et telt, hvor de bød folk ind for at høre nærmere om, hvordan deres del af byggeriet kunne se ud. Og når man gør det med et konkret projekt, er det ikke med henblik på, at det skal føres ud i livet om fem, 10 eller 15 år.

- Vi har selvfølgelig forståelse for, at der kan støde noget til, der gør, at man kan blive lettere forsinket, men på vegne af de borgere, der gerne vil flytte ind, står vi med en skuffelse over, at Dan Mark Ejendomme ikke kommer til fadet.

- Kan du forstå, at Dan Mark Ejendomme holder igen, indtil de kender konsekvensen af en eventuel ny beskatning på private udlejningsejendomme?

- Jeg føler lidt, at det er en undskyldning, som, jeg ikke mener, dækker fuldt ud for, at der ikke er sket noget siden 2015, siger Morten Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce