Annonce
Middelfart

Borgmester efter kommunaldirektørs farvel: Her har Vinderslev gjort en stor forskel

Afgående kommunaldirektør Steen Vinderslev (t.v.) og borgmester Johannes Lundsfryd (t.h.).
Annonce

Borgmester Johannes Lundsfryd (S) peger her på fem steder, hvor afgående kommunaldirektør Steen Vinderslev har gjort en stor forskel i sine otte år på posten - og sammenlagt 19 år i kommunen.

1) Kommunesammenlægningen

- Steen (Vinderslev, red) var ikke kommunaldirektør, da vi lagde tre kommuner sammen. Men han var med i hele processen som økonomidirektør og havde på den måde en vigtig rolle at spille.

2) Erhvervsvenlighed

- Middelfart har netop taget et stort spring på listen over erhvervsvenlige kommuner. Steen Vinderslev har haft mange gode dialoger med virksomhedsledere gennem årene og været betydende for, at arbejdspladser er kommet til Middelfart Kommune.

3) Rådhuset og Nytorv

- At vi i dag står med et nyt rådhus, som er kåret som Danmarks næstmest bæredygtige byggeri, har Steen Vinderslev haft en kæmpe betydning for.

4) En god økonomi

- Det er naturligvis ikke Steens fortjeneste alene, at Middelfart Kommune har en relativ sund økonomi. Men han var økonomidirektør her, allerede inden han blev kommunaldirektør, og han har haft en god sans for økonomien hele vejen igennem.

5) God budgetlægning

- I forlængelse af det er Middelfart et sted, hvor der kommer flere indbyggere og flere private arbejdspladser. Vi har været gode til at lægge budgetter, og det har Steen Vinderslev en stor del af æren for. Det er også her, den største udfordring venter os. At vi skal lave et budget i efteråret uden at have en kommunaldirektør ansat. Det skal nok lykkes, for der er mange dygtige chefer og medarbejdere på de forskellige områder. Men det en stor opgave, og offentligheden ser kun toppen af isbjerget i den proces.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce